FloraHolland


Centrale Beeldbank nu ook toegankelijk voor kopers

FLORAHOLLAND (7 april 2011) - Vanaf 7 april kunnen FloraHolland-kopers de (aanvoerder)foto's die bij door hun gekochte partijen horen, geautomatiseerd downloaden uit de centrale beeldbank.

Wat is hiervoor nodig?
o Aangepaste koperssoftware: informeer bij uw leverancier naar de beschikbaarheid.
o Een (betaald) abonnement op de FloraHolland dienst EKT o Een gratis abonnement op de dienst Beeldbank Beide FloraHolland diensten zijn te activeren via www.MyFloraHolland.com

Met het in de EKT vermelde fotoID kan een koper, met aangepaste koperssoftware, de bij het veilen getoonde foto's geautomatiseerd ophalen uit de Beeldbank van de veiling. Van Koper-IT, Effice, IamIT, Advisor, Alfa Automatisering, Axerrio en Bisit is bij de veiling bekend dat ze druk bezig zijn om hun software hierop aan te passen. Voor eigen ontwikkelde software zijn de specificaties van het beeldbericht op te vragen op de Software Development Kit (SDK) website van Florecom, community FloraHolland Image Centre. Toegang kan via info@florecom.nl worden aangevraagd.
Heeft u vragen over de dienst EKT en Beeldbank? Of heeft u nog geen toegang tot www.MyFloraHolland.com? Neem dan contact op met het Aalsmeer Servicepunt (0297-397000 (menuoptie 2), KI helpdesk (010-5297755), of klantenservice Rijnsburg (071-4094020)

Uitgebreidere informatie over dit onderwerp leest u hier op onze website.