FloraHolland


Onverwacht hoge opbrengst voor benefietveiling Roparun

NAALDWIJK (7 april 2011) - Op woensdag 6 april werd er op vier vestigingen van FloraHolland een kar Hortensia Avantgarde van Sjaak van Schie BV geveild voor de Roparun. Op Naaldwijk, Aalsmeer, Bleiswijk en Rijnsburg werken namelijk teamleden van RoparunTeam FloraHolland. Op vrijdag 8 april opent Sjaak van Schie BV een nieuwe vestiging aan de Hoge Geest in Naaldwijk. In het kader van deze opening wilde hij ook iets doen voor het goede doel en koos voor het ondersteunen van RoparunTeam FloraHolland. De Hortensia Avantgarde werd eenmalig op de klokken van FloraHolland geveild en bracht een geweldig bedrag op van EUR 3.482,04,-. voor de Roparun. Dit brengt de huidige sponsorstand op EUR 44.665.78.

De Open Dag bij Sjaak van Schie is op vrijdag 8 april van 13.00 tot 16.00 uur voor kopers en van 16.00 tot 19.00 uur voor andere geĂŻnteresseerden. Ook daar is gelegenheid om een plantje te kopen, waarvan een gedeelte van de opbrengst naar de Roparun zal gaan.

Roparun
De Roparun is een loopevenement van 530 kilometer waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". Meer informatie over Roparunteam Floraholland en meer informatie over de Stichting Roparun.