Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 07-04-2011

Politie onderzoekt gewapende overval op Dongense juwelier

DONGEN: De politie onderzoekt een gewapende overval donderdagmorgen op een juwelierszaak aan de Hoge Ham. Kort voor 10.00 uur liepen drie mannen de zaak binnen, bedreigden het aanwezige personeel met vuurwapen en gingen er met een geldbedrag vandoor. De mannen vluchtten vervolgens in een auto weg. Gealarmeerde agenten hebben nog gezocht naar de overvallers, maar helaas niet gevonden. Ook werd een helikopter ingezet.
De politie is op zoek naar getuigen die iets meer kunnen zeggen over de vluchtauto. Het is een Suzuki Swift met een zwarte motorkap, donkere achterruiten en zwarte velgen. Getuigen kunnen zich melden op
0900-8844. Direct na de overval verstuurde de politie een SMS-Alert met de vraag aan het publiek om meer informatie.

Agenten vinden stroomstootwapen in vorm van GSM in Oosterhout

OOSTERHOUT: De politie heeft woensdagavond rond 19.30 uur een 28-jarige man uit Oosterhout aangehouden. Agenten brachten hem een bezoekje in zijn woning in de wijk Dommelbergen-Noord naar aanleiding van een melding over mogelijke overlast. In de woning zagen zij op tafel een stroomstootwapen in de vorm van een GSM liggen. Een dergelijke wapen is verboden volgens de Wet Wapens en Munitie. De Oosterhouter, die verklaarde dat het stroomstootwapen van hem was, werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Het wapen is in beslag genomen en wordt vernietigd.

Oosterhouter (51) bedreigt vrouw en dochter met mes

OOSTERHOUT: Een 51-jarige man uit Oosterhout is donderdagmorgen aangehouden, nadat hij zijn vrouw en dochter tijdens een ruzie had bedreigd met een mes. Dat gebeurde in de ouderlijke woning in
Oosterhout-Zuid. De Oosterhouter was onder invloed van alcohol en is meegenomen naar het bureau. Er spelen al langer problemen in het gezin, bekeken wordt of de man een huisverbod kan krijgen.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 07-04-2011 15:43 | © Regio Midden en West Brabant |