Gemeente Midden-Delfland

Ernstig incident aan de Westlander in Schipluiden

Gisteren in de namiddag is de burgemeester door de politie geïnformeerd, dat zich aan de Westlander een ernstig incident heeft voorgedaan. De politie stelt momenteel een onderzoek in naar de toedracht. In het belang van het onderzoek kan daardoor niet altijd direct informatie worden vrijgegeven. Zojuist heeft de politie het volgende persbericht uitgebracht:

âEen rechercheteam van politie Haaglanden doet onderzoek naar het overlijden van een 35-jarige inwoner van Schipluiden. De man werd woensdag 6 april overleden aangetroffen in zijn woning aan de Westlander. De politie hield drie personen aan uit Den Haag en Schipluiden (leeftijden 40, 42 en 57 jaar) en onderzoekt hun mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van de Schipluidenaar. De politie startte direct een onderzoek naar de omstandigheden waaronder de man is overleden. Bureau Forensische Opsporing deed geruime tijd onderzoek in de woning. Dit zal vandaag verder worden voortgezet.â

Inmiddels is bekend dat de twee kinderen van het gezin zijn ondergebracht bij familie.

Het spreekt voor zich dat het gemeentebestuur de ontwikkelingen volgt. Ook de buurtagent van Schipluiden, Carina van Loon, is paraat. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844.
Â

(7 april 2011, 16:15 uur)