ExamenbundelopMobiel: GRATIS App voor eindexamenleerlingen

Persbericht van ThiemeMeulenhoff

De nieuwste App om eindexamenkennis te testen via de Smartphone

ThiemeMeulenhoff presenteert deze maand de nieuwste release van de ExamenbundelopMobiel. Met deze App kunnen eindexamenleerlingen waar en wanneer zij maar willen testen wat ze nog moeten leren om het eindexamen te kunnen halen. Er zijn nu 3 verschillende App's beschikbaar: voor vmbo, havo en vwo. Zeer efficiënt en het verhoogt de slagingskans.

In deze release zijn extra vakken en vragen toegevoegd. Er zijn dus nog meer mogelijkheden om de eindexamenkennis te testen. Na het invullen van de testvragen kan er direct bekeken worden welke vragen er fout waren en wat het goede antwoord had moeten zijn. Daarnaast bevat deze App het complete eindexamenrooster, zodat de eindexamenleerlingen dit altijd bij de hand hebben.

De App is nu voor alle eindexamenleerlingen met een smartphone beschikbaar via onze website www.examenbundel.nl. Hier kan per niveau de App gedownload worden.

Download ExamenbundelopMobiel voor de iPhone via de App store of voor de Smartphone via onze website: www.examenbundel.nl.

EINDE PERSBERICHT

Links:
http://www.examenbundel.nl



Razende Robot Reporter