SplashVision introduceert het wireless waterdichte Wipod Muzieksysteem

Persbericht van Alcatho B.V.

Een waterdicht draadloos audio systeem voor de badkamer of tuin. Luister naar radio of mp3-muziek vanuit bad of spa

Rotterdam, 20110407 --
SplashVision introduceert het waterdichte, draadloze Wipod muziek systeem. Vanaf nu is het mogelijk vanuit douche, bad, spa of tuin genieten van de eigen muziekcollectie of fm-radio. Op de Wipod afstandsbediening kan tot 2GB aan mp3-muziek worden opgeslagen. Het is ook mogelijk om een iPhone of andere smartphone via Bluetooth met het systeem te verbinden, waardoor het mogelijk is de muziek van de iPhone via het Wipod systeem af te spelen. Tevens kunnen meerdere audiobronnen, zoals een cd-speler of TV op de Wipod versterker aangesloten worden en dankzij de leerfunctie op de Wipod afstandsbediening kan daarmee zelfs een televisie worden bediend.

Waterdicht audiosysteem

Het waterdichte Wipod Audio Systeem is de oplossing voor muziek in de badkamer, tuin, wellnessruimte, of voor een spa. Het Wipod Audio Systeem bestaat uit een waterdichte afstandsbediening met een Li-Ion accu en een waterbestendige versterker. Met de afstandsbediening kan men niet alleen de MP3-speler of de FM radio van het audiosysteem bedienen, maar ook de externe apparaten die op de versterker aangesloten kunnen worden, zoals een cd-speler of televisie. Via een Bluetooth verbinding is het tevens mogelijk de muziek van bijvoorbeeld een iPhone over de badkamerspeakers af te spelen.

Waterdichte MP3-speler

De Wipod afstandsbediening heeft 2 GB opslagcapaciteit voor MP3-muziek. De muziek wordt draadloos naar de versterker gestuurd, zodat het mogelijk is om van favoriete muziek in de badkamer, tuin of spa te genieten. Met de meegeleverde koptelefoon kan de Wipod afstandsbediening ook als draagbare waterdichte MP3-speler worden gebruikt.

Universele waterdichte afstandbediening

Het is ook mogelijk een cd-speler, televisie of andere audiobron aan te sluiten op de Wipod versterker, waarbij alle apparaten weer te bedienen zijn met de programmeerbare Wipod afstandsbediening. De geïntegreerde accu van de Wipod heeft een speeltijd van ongeveer 8 uur.

Bluetooth verbinding met smartphone

Naast de hierboven genoemde audiobronnen is het ook mogelijk een mobiele telefoon, smartphone of bijvoorbeeld iPhone via BlueTooth met het Wipod Audiosysteem te verbinden. Het is zo mogelijk uw complete muziekverzameling af te spelen in de badkamer of tuin. De Wipod versterker, afstandsbediening en de BlueTooth audiobron, kunnen zo'n 7 meter van elkaar verwijderd zijn.

Waar te koop?

Het Wipod muzieksysteem is verkrijgbaar via de website of showroom van SplashVision (www.splashvision.nl, www.badkamertv.eu ) en via de dealers van SplashVision. Wie via het internet bestelt heeft het Wipod audiosysteem binnen één dag in huis.

Over SplashVision

SplashVision is de specialist voor audio en video voor de badkamer en tuin. SplashVision staat voor kwaliteit en service tegen een scherpe prijs. SplashVision is een onderdeel van Alcatho B.V., een jong handelsbedrijf uit Rotterdam. Voor meer informatie over Alcatho verwijzen wij graag naar www.alcatho.nl.

Links:
http://www.splashvision.nl



Razende Robot Reporter