Ingezonden persbericht


Persbericht

Grontmij draagt twee nieuwe leden Raad van Bestuur voor

De Bilt, 7 april 2011 ­ Grontmij heeft vandaag bekend gemaakt dat de Raad van Commissarissen de heer G.P. Dral en de heer J.L. Schnoebelen zal voordragen voor benoeming tot lid van de Raad van Bestuur van Grontmij N.V. Deze benoemingen staan op de agenda voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 24 mei 2011. Sylvo Thijsen, CEO Grontmij N.V.: `Wij zijn verheugd over de voordracht voor benoeming van de heer Dral en de heer Schnoebelen. Hiermee versterkt de Raad van Bestuur de implementatie van de nieuwe strategische focus op business lines: Planning & Design, Transportation & Mobility, Water & Energy en Monitoring & Testing.'

De heer Dral (1955) is sinds 1976 in dienst bij Grontmij. Op dit moment vervult hij de functie van Group Director voor de business line Planning & Design en is hij lid van de Group Executive Committee van Grontmij N.V. Hij zal verantwoordelijk blijven voor de business line Planning & Design, de regio's Scandinavië en Zuidoost Azië alsmede de professional en management development activiteiten van de groep.

De heer Schnoebelen (1956) is de oprichter van Ginger S.A. Daarvoor bekleedde hij diverse senior management posities bij Bouygues S.A. Momenteel is de heer Schnoebelen Group Director Monitoring & Testing van Grontmij N.V., CEO van Ginger S.A. en vicevoorzitter van de Group Executive Committee van Grontmij N.V. Hij zal verantwoordelijk blijven voor de business line Monitoring & Testing, het vicevoorzitterschap van de Group Executive Committee van Grontmij N.V. continueren en ook verantwoordelijk blijven voor de regio's Verenigd Koninkrijk en Centraal en Oost Europa, alsmede complex project & progammamanagement en innovatie voor de groep.

De heer Dral en de heer Schnoebelen zullen worden voorgedragen voor benoeming voor een periode van 4 jaar ingaande per 1 juni 2011. Hun beloning zal in overeenstemming zijn met het huidige remuneratiebeleid van de groep.

Na benoeming, in overeenstemming met deze voordrachten, zal de Raad van Bestuur bestaan uit de heer S. Thijsen (CEO), de heer D.M. Zuydam (CFO), de heer G.P. Dral en de heer

Pagina 1 van 2



J.L. Schnoebelen. De Raad van Bestuur is samen met de Group Directors verantwoordelijk voor alle business lines en regio's en vormen samen de Group Executive Committee.

Nadere informatie over beide kandidaten zal beschikbaar zijn als bijlage bij de agenda van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders welke op 8 april 2011 zal worden gepubliceerd op www.grontmij.com.



Noot voor redacties


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Grontmij N.V., Mel Zuydam, CFO, T +31 30 220 72 01 Grontmij N.V., Arnold Drijver, Director Corporate Communication, T +31 30 220 75 48 www.grontmij.com