Ook exporteurs vinden elkaar met Badge2Match


Internationale Handelsdag op 7 april 2011 in DeFabrique in Utrecht

Utrecht, 20110210 -- Op 7 april 2011 houden de Kamers van Koophandel Midden Nederland en Gooi-, Eem- en Flevoland de Internationale Handelsdag. Tijdens de Internationale Handelsdag op 7 april aanstaande in DeFabrique in Utrecht worden internationaal handelende ondernemers aan elkaar gekoppeld door de interactieve badges van Badge2Match. De matches worden onder andere gebaseerd op interesse in exportland, specifieke kennis en exportervaring. Ook wordt gematcht op diverse internationale aspecten, zoals bijvoorbeeld het vinden van geschikte buitenlandse zakenpartners.

Zodra deelnemers een match tegenkomen, lichten de badges van deze deelnemers op in dezelde kleur. De deelnemers kunnen dan kennis maken in de wetenschap dat ze een interessant gesprek en een waardevol contact tegemoet gaan.

Badge2Match is leverancier van innovatieve netwerk diensten voor events. Deze diensten bestaan onder andere uit de interactieve netwerk badge die oplicht bij een match en de event applicatie voor smartphones. Badge2Match is in 2007 opgericht en heeft diverse prijzen ontvangen waaronder de ICT Innovatie Award 2009 (De Broos van Erp prijs) en de 1st European RFID award voor beste start up in 2010.

De Internationale Handelsdag, 7 april 2011

Locatie: DeFabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA in Utrecht
Tijd: 15.30 - 21.00 uur
Toegang: gratis

Meer informatie over Badge2Match is te vinden op www.badge2match.com