‘Flexspecialist van het Jaar’ 2011


Zaandam, 20110407 -- Uitzendbureau 65plus is uitgeroepen tot de ‘Flexspecialist van het jaar’ 2011. De jaarlijkse brancheverkiezing werd dit jaar voor de zesde keer georganiseerd en kon rekenen op een stijging van het aantal beoordelingen. Ruim 18.000 opdrachtgevers en uitzendkrachten beoordeelden 49 uitzendbureaus op ondermeer vriendelijkheid, hulpvaardigheid, flexibiliteit en deskundigheid van het personeel. Met een eindcijfer van 7,76 werd Uitzendbureau 65plus verkozen tot ‘Flexspecialist van het jaar’ 2011.

De verkiezing is een initiatief van Q&A Research & Consultancy en CTB Flex in samenwerking met de brancheverenigingen ABU en NBBU en subsponsor CROP Certificering. Uitzendbureau 65plus is met het hoogste cijfer van alle 49 deelnemende uitzendbureaus verkozen tot „Flexspecialist van het jaar‟ 2011. De opdrachtgevers waren voornamelijk erg positief over de kwaliteit van de 65plus uitzendkrachten.

Wij zijn bijzonder trots op het behalen van de titel ‘Flexspecialist van het jaar’. Ons personeel heeft zich het afgelopen jaar uitermate hard ingezet om onze opdrachtgevers en uitzendkrachten naar alle tevredenheid van dienst te zijn. De bekroning tot ‘Flexspecialist van het jaar’ laat zien dat dit gewaardeerd wordt door onze klanten en is een stimulans om dit niveau het komende jaar te evenaren en zelfs te verbeteren”, aldus Ingrid Lingeman, directeur Uitzendbureau 65plus.

Opzet onderzoek

Het onderzoek is gehouden onder 14.150 uitzendkrachten en 4.050 opdrachtgevers. De beoordelingen zijn uitgebracht op www.uitzendbureauvanhetjaar.nl. Uitzendbureaus hebben door middel van flyers, banners en nieuwsbrieven hun opdrachtgevers en uitzendkrachten opgeroepen om deel te namen aan het onderzoek. Daarnaast waren de mediapartners VNU Recruitment, Intermediair, Intermediair PW en nationalevacaturebank.nl verbonden aan deze verkiezing.

Over Uitzendbureau 65plus

Uitzendbureau 65plus is arbeidsmarktintermediair in de „senioren‟ nichemarkt. Uitzendbureau 65plus biedt pensioengerechtigden de mogelijkheid door te werken na het bereiken van de 65-jarige leeftijd. Een sterk groeiend potentieel aan ervaren en gemotiveerde arbeidskrachten maakt Uitzendbureau 65plus beschikbaar voor organisaties.

Kijk voor meer informatie op www.65plus.nl of volg ons via Twitter.





Uitzendbureau 65plis