Ingezonden persbericht



Hilversum, 06-04-2011

MUSICAL FACTS ONTHULLEND OP ALLE FRONTEN

Donderdagavond 7 april staat een nieuwe aflevering van het programma Musical Facts online. Frits Sissing presenteert het programma dat te zien is op musical.avro.nl. Er is aandacht voor alles op het gebied van musical. Deze week is de MusicalCam bij Esmée van Kampen, Frits heeft een openhartig interview met Brigitte Heitzer en Oren Schrijver neemt de kijker mee backstage bij Soldaat van Oranje.

Oren Schrijver was eerder al te zien in musicals als Home, Mamma Mia! en Hair. Op dit moment speelt hij in Soldaat van Oranje. Deze musical staat natuurlijk vooral bekend om het bijzondere decor. Oren geeft speciaal voor Musical Facts een zeer uitgebreide rondleiding en gunt de kijker een blik backstage.

Sinds de vorige uitzending is de MusicalCam een vast onderdeel van Musical Facts. Deze keer laat Esmée van Kampen de camera een week lang meekijken in haar leven. Ze is op dit moment te zien in de voorstelling 'Ik zou je het liefste in een doosje willen doen'. De MusicalCam staat de kijker een exclusief kijkje tijdens haar dagelijkse bezigheden toe.

Brigitte Heitzer is bekend van de eerste zoektocht naar musicaltalent bij de AVRO 'Op zoek naar Evita'. Inmiddels heeft ze in diverse musicals gespeeld en schitterde naast Evita ook in All shook up/Love me tender. Komend seizoen is ze te zien in Miss Saigon. Frits zocht haar op in Scheveningen en had een openhartig interview met haar.

Musical Facts is elke twee weken aan het begin van de avond op donderdag te zien op musical.avro.nl.

---