SEH Computertechnik stelt dongles beschikbaar via netwerk

Veilig, centraal en efficiënt donglebeheer

BIELEFELD, Duitsland--(BUSINESS WIRE)-- 20110407 --

SEH Computertechnik, een toonaangevende fabrikant en ontwikkelaar van netwerkoplossingen heeft de lancering van myUTN-80 DongleServer aangekondigd. Dit is een nieuwe netwerkoplossing die speciaal ontworpen is voor het beheer van USB-software. Het compacte apparaat wordt eenvoudigweg op het netwerk aangesloten waardoor er toegang tot acht dongles via de USB-interfaces wordt verkregen. Gebruikers kunnen zoals altijd hun beveiligde software benutten zonder het gedoe dat er op de werkplek dongles met hun PC worden verbonden.

SEH myUTN-80 DongleServer (Photo: Business Wire)

SEH myUTN-80 DongleServer (Photo: Business Wire)

De dongles zijn voor verschillende gebruikers centraal over het netwerk beschikbaar, en behouden hun volledige functie. Bij een één-op-één dongleverbinding worden altijd softwarelicenties gebruikt ter bekrachtiging. Ook zijn deze beschermd tegen verlies, schade, slijtage en diefstal. De myUTN-80 DongleServer biedt de mogelijkheid om iedere dongle aan een verschillende gebruiker, klant of afdeling toe te wijzen. Een uitgebreide reeks veiligheidskenmerken maakt ongeautoriseerde toegang tot de dongles onmogelijk. Met de myUTN-80 Dongle server kunnen USB-licentie dongles worden gebruikt in een op server gebaseerde computerinfrastructuur en virtuele omgevingen ondersteund door VMware, Citrix XEN en Microsoft Hyper-V, iets wat tot op heden heel moeilijk of nagenoeg onmogelijk was.

De myUTN-80 dongle server voor Ethernet-netwerken (10BaseT/100BaseTX) is compatibel met Windows 32/64-bit versies (Windows 7, Server 2008, Vista, Server 2003, XP). De myUTN-80 Dongle Server heeft regelmatig gratis software-updates, tevens technische ondersteuning en vijf jaar garantie.

Voor meer informatie kunt u terecht op:

http://www.seh-technology.com/press-center/press-releases/press-release-detail/article/seh-computertechnik-stelt-dongles-beschikbaar-via-netwerk.html

Over SEH:

SEH is sinds het begin van de jaren negentig een van de toonaangevende Europese leveranciers voor netwerkprintingoplossingen. De produktportfolio van het bedrijf omvat interne en externe printservers voor alle gemeenschappelijke netwerk- en kabelsoorten: Ethernet/Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, fiber optics en draadloze LAN. Bovendien omvat het verbeterde printingoplossingen voor efficiënt bufferbeheer. SEH is ook sterk gericht op geoptimaliseerde bandbreedteoplossingen voor ThinPrint® omgevingen (bijv. op server gebaseerde computertechnologie, virtuele bureaubladinfrastructuren) naast de veiligheid van netwerkprinting. Alle produkten zijn ontwikkeld en vervaardigd op het hoofdkantoor van het bedrijf in Bielefeld, Duitsland. SEH voert haar distributie uit via de dochterondernemingen in de V.S. en het V.K. door middel van een uitgebreid netwerk van partners, distributeurs en wederverkopers wereldwijd. Het aantal geïnstalleerde units van SEH beslaat meer dan 800.000 eenheden in de hele wereld.

Zie voor illustraties en bijlagen de Multimedia Galerij: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6673775&lang=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Paul de Lang
Com²Distri B.V.
Tel.: (+31)0180-326157
paul.delang@com2distri.com
www.com2distri.com
of
Reinhold Clausjuergens
SEH Computertechnik GmbH
Tel: (+49)0521-94226-50
r.clausjuergens@seh.de

www.seh-technology.com