Radiostation draait Live vanuit Cafetaria


Nijmegen, 20110407 -- De Frikandel Totaal bestaat 1 jaar. De snack ontstond in een Radioprogramma op Radio Totaal.FM en werd al snel een rage. Intussen is de snack een trend en door heel Nederland verkrijgbaar. Om dit 1e jubileum niet onopgemerkt voorbij te laten gaan wordt er zondag 10 april een Radio-uitzending vanuit een cafetaria gemaakt.

De Frikandel Totaal is precies 1 jaar gelden ontstaan in het radioprogramma Jungeltime op Radio Totaal.FM. Een Frikandel Totaal bestaat uit de sauscombinatie half satésaus en half speciaal. Na de lancering merkte cafetariahouders de nieuwe snack al snel op. De Frikandel Totaal is in tussen door heel Nederland verkrijgbaar.

Zondagavond draaien de DJ’s Erik Wille, Andy Foss en Bjorn Franke (de bedenkers van de Frikandel Totaal) live vanuit een Nijmeegs Cafetaria. Een mobiele radiostudio zal worden opgesteld in Cafetaria Drive-Inn aan de Molenweg / Nieuwe Nonnendaalseweg. Om 20:00uur start het speciale programma dat tot 00:00uur duurt. De DJ’s roepen iedereen op om langs te komen. Meeluisteren kan via www.radiototaal.fm. 





Radio Totaal.FM