Ingezonden persbericht


Op donderdag 7 april zal James Blake een intiem concert geven in de Amsterdamse Melkweg. Dit naar aanleiding van zijn net uitgekomen en wereldwijd bejubelde debuutalbum 'James Blake'. De Britse artiest kiest voor een intieme setting met zitplaatsen en staanplaatsen, zodat zijn publiek met volle aandacht kan luisteren naar zijn muziek. De voorverkoop voor dit bijzondere concert begint op vrijdag 18 februari om 12 uur.

De eerste single van het album 'Limit To Your Love' wist de hitlijsten wereldwijd te halen en tijdens EuroSonic 2011 was de Groningse Simplon te klein voor het publiek dat op dit muzikale fenomeen afkwam. De Britse artiest was al eerder te bewonderen in de Melkweg tijdens het Off Centre festival in mei 2010.

James Blake komt met zijn 22 jaar eigenlijk nog maar net kijken. Zijn frisse geluid is een genre-overschrijdende combinatie van dubstep, electronika en soul. Hij werd ontdekt door Untold, die met zijn Hemlock label spannende platen uitbrengt op het snijvlak van dubstep, house en elektronica. James Blake maakte bootlegs van Lil' Wayne, Destiny's Child en Feist's Limit To Your Love - zijn eerste single en grote doorbraak.

JAMES BLAKE
Donderdag 7 april - Melkweg, The Max

aanvang: 21.00 uur - entree: ¤ 19,00 + lidm. (seatted/standing) Voorverkoop start vrijdag 18 februari via www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen. www.melkweg.nl