Ingezonden persbericht


Persbericht: Leerdam, April 2011

Het Beste
PAASBROOD
2011
wordt gebakken door
Van Otten, Patissier en Broodspecialist
te
Enter, Goor, Almelo en Rijssen

Alle banketbakkers van het Gilde Heerlijk & Heerlijk hebben de afgelopen week, in wedstrijdverband best gedaan om de lekkerste paasstol te bakken. Een wedstrijd die uitgeschreven was om dit voorjaar vooral aandacht te besteden aan een wat minder voor de hand liggend product bij Banketbakkers van het Gilde.

Het resultaat van al dat bakwerk is beoordeeld door een jury die bestond uit vakmensen uit het Gilde en proefbakkers van grondstoffenleveranciers. Het paasbrood is beoordeeld op vooral samenstelling en smaak maar ook op onderdelen als structuur, geur en kleur speelden een belangrijke rol.

Het was duidelijk dat er maar één banketbakker de titel verdient van de beste paasstolbakker. En dat is.. VAN OTTEN
PATISSIER EN BROODSPECIALIST
Met de hoofdvestiging en bakkerij in
ENTER

Deze brood en banketbakker is gevestigd:
Dorpsstraat 106, 7468 CN Enter. Telefoonnummer: 0547 381425

PRIJSUITREIKING zal plaatsvinden in Enter in de banketbakkerij van de winnaar op:

Vrijdag 8 april om 10.30 u

Zoals in een goed Gilde gebruikelijk is worden tips en zelfs de receptuur van de winnaar om zo'n lekker paasbrood te bakken onderling uitgewisseld. Daardoor zullen alle Heerlijk & Heerlijk banketbakkers meteen aan de "bak" gaan om in de eigen banketbakkerij dit heerlijke winnende brood te gaan bakken.




Ingezonden persbericht