Vakantieweb, de nieuwe vakantie website zonder makelaars

07/04/2011 13:46

VacancesWeb

De nieuwe website voor vakantie zoekertjes zonder makelaars. Vakantie boeken zonder een commissieloon betalen en dus rechtstreeks met de eigenaar onderhandelen is ons doel.

Bent u op zoek naar het perfecte vakantiehuis in België of in het buitenland? Bent u eigenaar van een tweede verblijf in België of in het buitenland en wil u uw woning verhuren aan vakantiegangers? Vanaf vandaag biedt de nieuwe website www.vakantieweb.be u een ruime keuze aan vakantiehuizen in België en in het buitenland. De verhuur verloopt van particulier tot particulier, dus zonder tussenkomst van een makelaar. Daardoor is vakantieweb een uniek platform in zijn soort.

Vakantieweb.be is een gloednieuwe site in België die gespecialiseerd is in de verhuur van vakantieverblijven voor particulieren. Via de advertenties worden eigenaars rechtstreeks in contact gebracht met huurders, zonder tussenkomst van een makelaar.

Als partner van immo-particulier.be (vroeger De Particulier à Particulier België) biedt Vakantieweb alle mogelijke vakantieformules RECHTSTREEKS aan zonder dat er een commissieloon moet betaald worden of een makelaar tussenkomt, zowel in België als over de hele wereld.

Vakantieweb is geen reservatiecentrale: de gegevens van de eigenaar (telefoonnummer, e-mailadres, eigen website) staan in elke advertentie vermeld. Men moet rechtstreeks met hem contact opnemen om bijkomende inlichtingen te verkrijgen of te reserveren.

Rechtstreeks een vakantiehuis reserveren maakt komaf met de kosten voor tussenpersonen. Bovendien zorgt het rechtstreeks contact met de eigenaar ervoor dat alle details over de woning en de omgeving meteen duidelijk zijn.

Deze nieuwe formule biedt een ruime keuze aan vakantiewoningen in België en in het buitenland. Ze kunnen met één muisklik bekeken worden en de site geeft de garantie dat geen enkel voorstel afkomstig is van een vastgoedmakelaar.

Vakantieweb heeft gezorgd voor een uitgebreide zoekfunctie op de site. Het is altijd mogelijk om online de beschikbaarheid van de vakantiewoningen te controleren. Dankzij Vakantieweb kan de huurder rechtstreeks contact opnemen met de eigenaar. Bovendien krijgen adverteerders een eigen website.

Er is een partnerschap met Test-Aankoop. Dat waarborgt de kwaliteit en ernst. Leden van Test-Aankoop krijgen een korting van 25% wanneer ze een nieuwe advertentie plaatsen.

Al van bij de lancering biedt Vakantieweb meer dan 2.000 vakantie-advertenties aan, zowel in België als in het buitenland.

Site: www.vakantieweb.be

Perscontacten:

VAKANTIEWEB NV

Alexis Charon

Tel.: 02/655 04 64

E-mail: info@vakantieweb.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel