Kijk voor beeldmateriaal in hoge resolutie op: http://bit.ly/f6QADD

Persbericht

MphasiS stelt Ann Weaver aan als hoofd van de wereldwijde Insurance Solutions Group

Amsterdam, 7 april 2011 - MphasiS, toonaangevend IT-dienstverlener, maakt de aanstelling van Ann Weaver bekend. Zij komt aan het hoofd te staan van de Insurance Industry Solutions Group. Weaver gaat een team van domain experts en technische consultants aansturen. MphasiS' verzekeringsactiviteiten groeien en bieden business-gedreven technologie en business process-oplossingen aan de verzekeringssector wereldwijd. Insurance is een van MphasiS' strategische focusgebieden en deze aanstelling is een volgende stap op weg naar het verder uitbreiden en verstevigen van de verzekeringstak wereldwijd. Voordat zij bij MphasiS in dienst kwam, werkte Ann bij Aon, een toonaangevende aanbieder van risk management-, insurance- en reinsurance-oplossingen. Hier werkte zij 11 jaar in diverse management- en technische posities, waarvan het meest recent als Aon Risk Services' Chief Information Officer for Global Products. Bij MphasiS zal Ann verantwoordelijk zijn voor het verder laten groeien van de verzekeringstak, waarbij zij haar gedegen domain-kennis van het ontwikkelen van strategieën voor innovatie en groei in kan zetten. Ze zal de strategie voor het ontwikkelen van bedrijfsoplossingen, strategische investeringen, allianties en partnerships aansturen.

Gedurende haar carrière heeft Ann altijd gewerkt binnen de financiële dienstverlening en verzekeringen waar zij vooruitstrevende technologische groepen aanstuurde. Ze leidde zowel infrastructuur- als applicatieteams en de ontwikkeling en het leveren van wereldwijde oplossingen en strategieën. Bij MphasiS gaat Ann rapporteren aan Ganesh Pai, Head - Global Insurance Vertical.

"Ann Weaver heeft een buitengewoon brede kennis van en ervaring met de verzekeringssector. Zij is een echte aanwinst omdat onze verzekeringstak blijft groeien", aldus Ganesh Pai. "MphasiS heeft een goed inzicht in de verzekeringsindustrie en Ann's kennis maakt haar uitermate geschikt om deze groep aan te sturen. We werken er samen met onze klanten aan om hunbedrijfsactiviteiten te laten voldoen aan de veranderende vraag vanuit de verzekeringssector."

"De verzekeringssector staat constant onder druk en wordt geconfronteerd met obstakels zoals veranderingen in wet- en regelgeving, consolidatie binnen de sector en krimpende marges", aldus Ann Weaver. "Deze rol bij MphasiS is voor mij een geweldige mogelijkheid om ons verder te richten op klanten en hun behoeftes en daarnaast op het bieden van onderscheidende, resultaatgerichte oplossingen."