Ingezonden persbericht


VADition en ION-IP tekenen reseller-overeenkomst voor beveiligingsproducten van Palo Alto Networks

ION-IP treedt toe tot Gold Partner-programma van Palo Alto Networks

Zoetermeer, 7 april 2011 - Value-add distributeur VADition Benelux BV, een zusteronderneming van VADition UK, en systems integrator ION-IP tekenen een strategische reseller-overeenkomst. De overeenkomst voorziet erin dat ION-IP de volgende-generatie beveiligingsproducten van Palo Alto Networks opneemt in zijn portfolio. Beide partijen gaan ook gezamenlijk oplossingen ontwikkelen waarmee bedrijven het uiterste halen uit Web 2.0-mogelijkheden.

"Wij zijn al langer op zoek naar een beveiligingsoplossing die aansluit op onze focus op Application Delivery Networking", zegt Erik Driehuis, Director Sales & Marketing bij ION-IP. "Die hebben we gevonden in de producten van Palo Alto Networks. Deze oplossingen zorgen ervoor dat we bij klantprojecten optimaal inspelen op onze drie strategische pijlers: prestaties, zichtbaarheid en beveiliging. Wij kijken ernaar uit om samen met VADition als strategische partner innovatieve totaaloplossingen voor klanten te ontwikkelen."

Rob Pronk, oprichter en algemeen directeur van VADition Benelux, is enthousiast over de keuze van ION-IP. "Dit bedrijf is al meer dan twaalf jaar actief op het gebied van Application Delivery Networks. Die expertise biedt een stevige basis voor het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe oplossingen waarmee klanten hun netwerken sneller en veiliger maken en maximaal kunnen profiteren van Web 2.0-mogelijkheden."

Palo Alto Networks is gespecialiseerd in de ontwikkeling van volgende-generatie firewalls die inspelen op de Web 2.0-ontwikkelingen. Deze firewalls bewaken op basis van gepatenteerde App-ID(TM)-technologie alle applicaties, ongeacht poort, protocol, ontwijkende tactiek of SSL-encryptie.

Over ION-IP

ION-IP B.V. heeft meer dan twaalf jaar een bewezen staat van dienst in de markt voor Application Delivery Networks (ADN) en is expert in het ontzorgen van organisaties op het gebied van de prestaties en beveiliging van applicaties en end-user experience management. Het bedrijf onderscheidt zich als betrouwbare partner met focus op het optimaliseren van e-commerce en bedrijfskritische applicaties. Organisaties als KLM, ING, ABN AMRO, KPN, UPC, gemeente Utrecht, provincie Overijssel, Ziggo, Bose en diverse zorginstellingen kiezen voor ION-IP vanwege de pragmatische aanpak, flexibiliteit en gecertificeerde engineers. ION-IP biedt ongekende serviceniveaus door de beschikbaarheid van eigen voorraden en sterke partnerships met leveranciers. Dit heeft geleid tot de F5 'Innovator of the Year Award' in 2010. Voor meer informatie: www.ionip.com.

Over VADition Benelux BV

VADition Benelux BV is een zustermaatschappij van VADition UK, een value-add distributeur in het Verenigd Koninkrijk. VADition Benelux biedt partners in Nederland, België en Luxemburg innovatieve technologieën die de basis vormen voor de 'Intuitive Technologies'-strategie. Deze strategie omvat een reeks internetplatforms en -diensten die complexe en overbelaste informatie-infrastructuren vereenvoudigen. De producten die VADition voert, weerspiegelen de online zelfservicebehoefte van bedrijven en consumenten. Niet voor niets werkt VADition samen met resellers die Web 2.0-bedrijfsmodellen omarmen en technologie leveren voor zelfservice en vereenvoudiging van informatie-infrastructuren. Voor meer informatie: www.vadition.nl.