Persbericht

Meeús bouwt klantenservice uit door samenwerking met VANAD Group

Optimale verwerking van klantreacties op mailings

Nieuwegein, 7 april 2011 - Meeús is een samenwerking aangegaan met de VANAD Group voor het opzetten en uitbouwen van de back-end klantenservice. De samenwerking is in eerste instantie gericht op het opvangen en verwerken van reacties van klanten op mailings. Meeús zet hiermee een nieuwe stap in het proces om zijn dienstverlening aan klanten uit te breiden.

VANAD Group is een aanbieder van multi-channel klantcontact. Het bedrijf ondersteunt Meeús in zijn back-end afhandeling van klantcontact en helpt verwachtingen van klanten in kaart te brengen en om te zetten in campagnes en rapportages. Meeús heeft gekozen voor VANAD Group, omdat het bedrijf zich onderscheidt van zijn concurrenten door onder meer de focus op de kwaliteit en betrokkenheid van de medewerkers. De samenwerking is vanaf 1 december 2010 van kracht.

Meeús is begin dit jaar gestart met een innovatief 'bedieningsconcept' om klanten zowel een betere en efficiëntere bediening via internet te bieden als ook de klantenservice en de mogelijkheid voor persoonlijk advies op kantoor verder te optimaliseren.

"Meeús en VANAD Group hebben een innovatieve, open en gedreven bedrijfscultuur. Hierdoor passen beide bedrijven qua werkwijze uitstekend bij elkaar", zegt Robbert de Haan, directeur Marketing en Communicatie van Meeús. "Door deze samenwerking zetten we een nieuwe stap in het efficiënter en beter bedienen van onze klanten doordat we een beter inzicht krijgen in hun wensen en verwachtingen. Dit past in ons streven om transparant te opereren en betrokken te zijn bij onze klanten."

"Beide bedrijven delen dezelfde visie op klantcontact, namelijk het streven naar kwaliteit en het verbeteren van de klantervaring", aldus Arthur Nederlof, CEO bij VANAD Group. "Wij ondersteunen Meeús met het creëren van extra capaciteit op het gebied van klantdata verrijking zodat zij uiteindelijk over de output beschikt om de klantverwachtingen beter te beheren."