Ingezonden persbericht


Nu ook Leven als god in... Spanje

Iedereen wil graag leven als god in zijn eigen huis. Maar ook het zomerhuisje moet heerlijk vertoeven zijn. Met de economie weer aan de betere hand, gaan de dromen over een tweede huis bij velen opnieuw rondspoken. Een zoektocht in het buitenland is alleen vaak moeilijker dan gedacht. Leven als god in... helpt graag een handje en heeft de meest bijzondere huizen in Spanje op hun website gezet. Op deze manier kun je vanuit Nederland de meest unieke woningen zoeken, zodat je straks heerlijk kunt genieten van je tweede huis in de zon.

Bij Leven als god in... staan alle vastgoed juweeltjes bij elkaar op een website en delen de verkopers direct hun bijzondere verhaal op de site. Na een overweldigende start in Nederland zijn Yvonne Radsma en haar dochters Daniëlle en Nienke nu ook op zoek naar de meest bijzondere panden in het buitenland. De eerste panden in Spanje staan erop, dus neem snel een kijkje en zorg dat je aankomende zomer al kan genieten als een god in Spanje!

Over Leven als god in...
Leven als God in... is een online platform voor bijzondere huizen. Met een maximum aan vrijheid kunnen verkopers in contact komen met potentiële kopers, met of zonder tussenkomst van een makelaar. Het concept is bedacht en ontwikkeld door de familie Radsma, de drijvende kracht achter Leven als god in... De enige eis die de oprichters stellen: het huis moet markant zijn. De website biedt een platform voor de verkoop van unieke huizen. Naast de algemene informatie en foto's, vertelt de verkoper zijn eigen, persoonlijke verhaal. www.levenalsgodin.nl