Ingezonden persbericht


** PERSBERICHT **

Q-Park case Valid genomineerd voor IT Project of the Year Award

Valid implementeert het eerste Windows Azure project met significante impact in Nederland en kwalificeert zich daarmee voor de shortlist van IT Project of the Year.

Eindhoven, 7 april 2011 - De Q-Park case van Valid is genomineerd voor de IT Project of the Year Award 2011, een wedstrijd van IT Transformation en het tijdschrift IT Management (TITM), beiden onderdeel van ICT media. Valid diende voor deze nominatie een case in waarmee Q-Park, internationaal exploitant van parkeergarages, gegevens over de vrije plaatsen in de parkeergarages in Nederland beschikbaar kan stellen aan derden. Valid heeft daartoe voor Q-Park een Windows Azure applicatie op maat ontwikkeld. Het werd het eerste Windows Azure project met significante impact in Nederland.

De inschrijving voor de Award stond open voor ambitieuze, succesvol afgesloten projecten waarin de klant centraal stond, die om een gedeelde inspanning vroegen vanuit business en IT en die een bewezen impact op de business hebben gehad. Het project diende bovendien door de klant te worden ondersteund en binnen de gestelde tijd en budget te zijn opgeleverd, wat uiteraard allemaal het geval was.

De jury van de IT Project of the Year Award 2011, bestaande uit Prof. Dr. Hans Borgman (Leiden University), Drs. Arnoud van Gemeren (Chief Editor of Tijdschrift IT Management (TITM)), Aloys Kregting (CIO of DSM and CIO of the Year 2007) en Mr. Bart de Ruijter (CEO of Metri) selecteerde het project voor de short list: de top 5 van beste inzendingen.

Als het project bij de eerste drie eindigt, zal Q-Park het project presenteren aan IT executives op het congres IT Transformation op 18 april in het Evoluon te Eindhoven.

Meer informatie over het event en de Award vindt u op: http://www.it-transformation.nl/ITTransformation

Meer informatie over de case van Valid voor Q-Park vindt u op: http://www.valid.nl/klanten/dienstverlening/q-park.aspx en http://www.valid.nl/qparkvideo

Over Valid:
Valid is een onafhankelijke ICT dienstverlener. Valid laat haar klanten voorop lopen door Informatie & Communicatie Technologie succesvol in te zetten. Zo geeft zij inhoud aan haar motto 'Stay Ahead'.

Voor dynamische ICT Infrastructuren, onderscheidend vermogen door Tailor-made Software en zicht op de feiten door Business Intelligence oplossingen is Valid de partner bij uitstek. Klanten van Valid kunnen rekenen op pragmatische adviezen, die aantoonbaar in business benefits resulteren. Adviezen die Valid snel en adequaat implementeert. Waarna ze ook de zorg over het beheer uit handen kan nemen.

Valid heeft ruim 250 ervaren medewerkers in dienst, die opereren vanuit kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht. Medewerkers die zelf ook voorop willen blijven lopen krijgen bij Valid alle gelegenheid om zich verder te ontwikkelen. Dat vergroot hun betrokkenheid bij Valid en haar klanten. Tevreden klanten én tevreden medewerkers. Daar draait het om bij Valid.

Meer informatie over Valid vindt u op http://www.valid.nl.

Over ICT media:
ICT Media is een multimediaal bedrijf dat zich o.a. bezighoudt met het faciliteren/modereren van de CIO community.

Dit doet ICT Media door middel van het uitgeven van o.a. magazines, zoals CIO Magazine, Outsource Magazine en TITM (Tijdschrift IT Management). Vanuit het hart van onze 'communities' organiseren we regelmatig congressen, studiereizen, rondetafelsessies, cursussen en informele (netwerk)bijeenkomsten. Doelgroepdenken staat bij onze activiteiten voorop.

ICT Media organiseert o.a. de volgende activiteiten:
1. De magazines CIO Magazine, Outsource Magazine en TITM (Tijdschrift IT management);
2. Evenementen zoals o.a. de CIO Day, het Jaarcongres IT Transformation, Jaarcongres Strategic Sourcing, Jaarcongres Connected Enterprise, Jaarcongres Information Management, CIO Diner Show's en OM Diner Show's;
3. Rondetafels, studietrips en informele (netwerk)bijeenkomsten;
4. De trainingsinstituten CIO Academy en ICT Academy;
5. Stichting CharITy, waarin ICT Media samen met de CIO's werken aan MVO.

Meer informatie over ICT media vindt u op: http://www.ictmedia.nl/




Ingezonden persbericht