Ingezonden persbericht


http://www.duiven.nl/gdu/brein/webgen.nsf/pages/005946A12BCF947FC125786B004A1CA7?opendocument

Persbericht

Amstelveen, 6 april 2011

Fundering gelegd voor woonzorgcentrum Thuvine in Duiven Binnenkort start verkoop en verhuur van de zelfstandige appartementen

De bouw van woonzorgcentrum Thuvine vordert gestaag. De funderingswerkzaamheden inclusief het aanbrengen van funderingspalen zijn achter de rug de infrastructurele voorzieningen zijn aangelegd en de begane grondvloer is al grotendeels klaar.

Aannemer KlokBouw is vlak voor de jaarwisseling van start gegaan met de bouw van het woonzorgcentrum voor zorginstelling Diafaan en de 33 zelfstandige huurappartementen. De bouw van de 15 koopappartementen volgt naar verwachting in het 3de kwartaal van dit jaar. De komende periode wordt gewerkt aan het aanbrengen van de riolering en het leggen van de begane grondvloer van het woonzorgcentrum. In het huurappartementencomplex gelegen op de hoek Burgemeester van Dorth tot Medlerstraat en de Rijksweg zijn reeds de riolering en vloerplaten op de begane grond aangebracht. Aansluitend wordt gestart met de wanden op de begane grond van zowel het woonzorgcentrum als van de huurappartementen.

De ontwikkelaar van de koopappartementen KlokOntwikkeling, brengt 16 april aanstaande de 15 koopappartementen onder de naam De Duivense Poort op de markt. Deze ruime en luxe uitgevoerde 3 kamerappartementen meten een gebruikersoppervlak van circa 100 m² en worden vanaf ¤ 249.000,- vrij op naam door de Duivense makelaarskantoren Assink & van de Bunt en Bosman Rietbergen aangeboden.

Naar verwachting worden de 33 zelfstandige vrije sector huurappartementen nog voor de zomer aangeboden. Meer informatie is op dit moment nog niet beschikbaar maar belangstellenden kunnen zich via de afdeling Klantenservice van Woonzorg Nederland op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur bereikbaar op telefoonnummer 0900 - 1234 996 (lokaal tarief) vrijblijvend op de belangstellendenlijst laten registreren.