Gemeente Krimpen aan den IJssel


Nieuw AquaSlank-Krimpen

Overgewicht en obesitas komen steeds meer voor en vormen een steeds groter risico voor gezondheid en welzijn. Zwemmen leent zich uitstekend voor verbetering van de de conditie en om af te vallen. Een evenwichtige levensstijl verkrijgt u door te sporten in combinatie met een dieet. In samenwerking met Dietistenpraktijk Health Risk Control start zwembad de Lansingh met een cursus AquaSlank-Krimpen.

Hoe werkt het

Tijdens de cursus van 12 weken wordt voedingsadvies gecombineerd met een bewegingsprogramma. Iedere vrijdagmorgen wordt er onder leiding van een sportinstructeur van 9.00 tot 10.00 uur getraind in diep water. Voor mensen met overgewicht is het bewegen in water niet belastend voor de gewrichten. Na de les staat de dietiste met raad en daad klaar om de cursisten te begeleiden en al hun vragen te beantwoorden om de motivatie erin te houden. Daarnaast bieden het aquaslankabonnement de mogelijkheid dagelijks te komen vrij zwemmen tijdens de recreatieve uren.

Informatie bijeenkomst

Wilt u werken aan uw gezondheid, kom dan vrijdag 8 april a.s. naar de informatie bijeenkomst met gratis proefles om 9.00 uur in Zwembad de Lansingh.

Kosten

Kosten aquaslankabonnement EUR 104,40 (12 weken geldig en exclusief dieetadvies). Bij een groot aantal zorgverzekeraars zijn de kosten van het zwemmen en de dietiste (gedeeltelijk) declarabel.