Provincie Noord-Holland

Wegwerkzaamheden Kruisweg (N201) bij afslag A4

31 maart 2011 -

Van vrijdag 8 april 21.00 uur tot uiterlijk maandagochtend 11 april 5.00 uur voert de provincie Noord-Holland verschillende wegwerkzaamheden uit op de Kruisweg (N201) vanaf de afslag A4 tot de kruising Rijsenhout.

Scheurvorming Kruisweg
Vanaf de afslag A4 tot de kruising Rijsenhout is in de rechterrijstrook over een lengte van 400 meter scheurvorming ontstaan in het asfalt. Om de weg te repareren, wordt in het weekend van 8 tot 11 april de rechterrijstrook afgesloten voor alle weggebruikers. Doorgaand verkeer richting Aalsmeer wordt over 1 rijstrook geleid.

Werkzaamheden afslag A4
Vanuit de richting Den Haag, op de afslag A4 richting Aalsmeer, worden ook reparatiewerkzaamheden uitgevoerd. De afslag blijft open voor verkeer richting Hoofddorp. Voor het verkeer richting Aalsmeer is de afslag afgesloten. Het verkeer wordt met borden omgeleid.

Verkeer richting Rijsenhout
Bij de Aalsmeerderweg (voorheen de afslag naar Rijsenhout) wordt de rechterrijstrook voorzien van een nieuwe asfaltdeklaag en ingericht voor rechtdoorgaand verkeer. Daarmee krijgt de Kruisweg 3 rijstroken voor rechtdoorgaand verkeer. Het verkeer richting Rijsenhout kan voortaan (ook tijdens de werkzaamheden) gebruikmaken van de nieuwe afslag bij de kruising Kruisweg - Fokkerweg ( Schiphol-Rijk).

Informatie
Bij vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis). De meest actuele informatie over de werkzaamheden is te vinden op de site www.N201.info.

N201+
De provincie Noord-Holland realiseert de vernieuwing van de N201 in het gebied tussen Hoofddorp en Amstelhoek. De nieuwe N201 verbetert de leefbaarheid, bereikbaarheid en verkeersveiligheid in het gebied en levert een bijdrage aan het versterken van de economische kracht van de regio. Eind 2012 moet de nieuwe weg klaar zijn.
---