Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 10.45 uur

Utrecht, 08-04-2011

Drie verdachten op heterdaad aangehouden

VEENENDAAL Donderdagavond werden aan het Boompjesgoed twee jongens en een man aangehouden die ervan verdacht worden een inbraak te hebben gepleegd.

Omstreeks 21.55 uur kreeg de politie een melding van een inbraak in een gebouw aan het Boompjesgoed. Agenten gingen direct ter plaatse en omsingelden het gebouw. Drie verdachten renden weg, maar konden vrij snel worden aangehouden. De twee jongens van 15 en de man van 19 uit Veenendaal werden allen meegenomen naar het bureau voor verhoor. Bij het gebouw werd inbrekersgereedschap aangetroffen. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

Meisje mishandeld politie zoekt getuigen

VEENENDAAL Donderdagmorgen omstreeks 09.30 uur is een 16-jarig meisje uit Veenendaal mishandeld aan de Frans Halslaan.

Het meisje was op weg naar school toen zij ter hoogte van een orthodontistenpraktijk door drie onbekende jongens die op één scooter reden in elkaar zou zijn geslagen. Zij gaf aan dat hiertoe geen aanleiding was. Op diverse plekken op haar gezicht en lichaam was zij geslagen. De jongens waren van buitenlandse afkomst.

De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien, belt u dan met de politie van het district Heuvelrug via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.