Gemeente Stichtse Vecht

Veiligheidsmonitor in Stichtse Vecht

Hoe veilig voelt u zich in onze gemeente en in uw eigen buurt? Kent u onveilige plekken? Hoe denkt u over het optreden van de politie? In opdracht van gemeente Stichtse Vecht doet onderzoeksbureau Dimensus onderzoek naar de veiligheidsgevoelens onder de inwoners van Stichtse Vecht, de zogenaamde Veiligheidsmonitor.

Uit alle inwoners van Stichtse Vecht is een steekproef getrokken van 3.600 inwoners. Zij ontvangen een vragenlijst. Alle antwoorden worden anoniem verwerkt tot één rapport. Over de resultaten van het onderzoek en de gevolgen ervan voor het nieuwe veiligheidsbeleid informeren we u deze zomer.

Burgemeester Van 't Veld: "Ik vind het belangrijk dat inwoners zich veilig voelen in Stichtse Vecht. We nemen allerlei maatregelen die zich richten op de bestrijding van overlast en criminaliteit. Toch betekenen teruglopende criminaliteitscijfers niet per definitie dat inwoners zich ook veiliger voelen. Met dit onderzoek willen we dat veiligheidsgevoel in kaart brengen. Zo kunnen we de maatregelen afstemmen op de wensen van onze inwoners".

Behoort u tot de steekproef?

Bent u één van de geselecteerde inwoners? Dan kunt u hier de Veiligheidsmonitor invullen. Houdt u uw inloggegevens bij de hand. Wij danken u vriendelijk voor uw medewerking.