Politie Gelderland-Midden

Edenaar beroofd van mobiele telefoon

Publicatiedatum: 8-4-2011 11:24:17

EDE- Een 14-jarige Edenaar is donderdagavond 7 april door zes personen beroofd van zijn telefoon op de Van Leeuwenhoekstraat. De politie is op zoek naar getuigen van de beroving.

Het slachtoffer liep rond half acht over de Van Leeuwenhoekstraat toen zes jongens hem tegemoet kwamen. Het slachtoffer verklaarde plotseling door twee jongens te zijn vast gegrepen waarna ze zijn telefoon hebben afgepakt. De Edenaar zou ook nog een klap in zijn gezicht hebben gehad. Hierna gingen ze er vandoor met zijn telefoon.

Signalement
Volgens het slachtoffer zou het gaan om een groep van zes jongens, rond de 16 jaar oud met een getinte huidskleur. Vier van de jongens zouden een fiets bij zich hebben gehad en een van de jongens zou op een zwarte scooter van het merk Peugeot hebben gereden. De Edenaar verklaarde dat hij weet dat een van de jongens een zwarte blouse droeg met een zwart glimmende jas met bondkraag. Hij droeg zwart glimmende schoenen met goudkleurige letters. Heeft u een van de jongens gezien of iets gehoord over de beroving neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844, anoniem melden kan ook via 0800-7000.
(041108-lh)