Politie Gelderland-Midden

Arnhemse slachtoffer van straatroof, getuigen gezocht
Publicatiedatum: 8-4-2011 11:42:09

ARNHEM - Een 33-jarige vrouw uit Arnhem is vorige week vrijdag 1 april het slachtoffer geworden van een straatroof op de Sleutelbloemstraat in de wijk Malburgen in haar woonplaats. De vrouw kwam met de schrik vrij. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren.

Het slachtoffer meldde zich afgelopen donderdag 7 april bij de politie voor het doen van aangifte. Volgens de Arnhemse werd ze die dag tussen negen en tien uur op straat aangesproken door twee mannen die het hadden voorzien op haar geld. Vanwege de dreiging die er kennelijk van de mannen uit ging en het feit dat het slachtoffer zwanger was stond ze haar portemonnee af, waarna de mannen er met de buit vandoor gingen.

Tips?
Volgens de Arnhemse ging het om twee mannen van midden twintig jaar, beiden waren ongeveer 1.80 m lang. De ene dader had een licht getinte huidskleur en had zwart achterover gekamd haar met gel erin en droeg een zwarte jas. De andere dader had donker krullend haar en droeg een witte jas. Getuigen, die wellicht iets van de straatroof hebben gezien of gehoord of die meer informatie hebben die kan leiden tot aanhouding van de daders worden verzocht te bellen met 0900-8844. Anoniem reageren kan ook op telefoonnummer 0800-7000 van Meld Misdaad Anoniem. (2011040758-pk)