VakantieVeilingen.nl(R) veilt kaarten benefietavond voor Japan

Persbericht van Emesa

Op woensdag 13 april vindt in de Amsterdam ArenA de nationale actiedag 'Nederland Helpt Japan' plaats. Op deze dag speelt Ajax een benefietwedstrijd tegen de Japanse eredivisieclub Shimizu S-pulse en treden diverse artiesten belangeloos op. Kaarten voor deze benefietavond worden via de websites van Emesa: ActievandeDag.nl en VakantieVeilingen.nl(R) verkocht. De gehele opbrengst komt ten goede aan Giro 6868 van Het Rode Kruis.
VakantieVeilingen.nl(R)is deze week gestart met de veiling van toegangskaarten voor het evenement waar diverse Nederlandse artiesten als De Toppers, René Froger, Xander de Buisonjé, Glennis Grace en de Volendamse artiesten belangeloos aan meewerken. ActievandeDag.nl verkoopt op 16 en 17 april kaarten voor dit evenement aan haar abonnees. De gehele veilings- en verkoopopbrengst wordt gedoneerd aan Het Rode Kruis.

'Vanuit het Nederlandse Rode Kruis zijn we heel blij dat VakantieVeilingen.nl haar medewerking verleent aan deze prachtige actie. We hopen vele mensen in de Amsterdam ArenA te verwelkomen die hun kaartjes kopen via de veilingsite of de website Actie van de Dag!', aldus Martine Zoethoutmaar van Het Rode Kruis.

Marcel Beemsterboer, Commercieel directeur Emesa B.V.: 'We hebben allemaal op TV gezien hoe de tsunami complete dorpen van de aardbodem heeft weggevaagd. Wij wilden als bedrijf ook graag iets doen voor de Rode Kruis actie. We zijn dus blij dat we de opbrengsten van VakantieVeilingen.nl en Actie van de Dag.nl 'Nederland helpt Japan' kunnen ondersteunen."

Rode Kruis
Sinds de aardbeving en tsunami in Japan op 11 maart 2011, verblijven momenteel meer dan 170.000 evacués in opvangcentra, veel van hen waarschijnlijk nog voor lange tijd. Het Rode Kruis heeft geld nodig om deze mensen te helpen. Voor medicijnen, dekens en kleding, maar ook voor hulp op de langere termijn.

VakantieVeilingen.nl(R)
VakantieVeilingen.nl(R) is met ruim 4,5 miljoen bezoekers per maand dé marktleider op het gebied van online veilingen van vakanties en vrijetijdsarrangementen. De website is een uniek platform waarop maandelijks meer dan 100.000 online veilingen plaatsvinden. Elke veiling start vanaf E 0,- en het minimale bod is nooit hoger dan E 1,00. Bieden kost niets.

ActievandeDag.nl
ActievandeDag.nl biedt dagelijks één vakantie of arrangement aan voor een exclusieve prijs. De prijs is bekend en de voorraad beperkt. Deze combinatie van schaarste en de beste prijs is aantrekkelijk voor de consument die snel kan en wil boeken.

*

Links:
http://VakantieVeilingen.nl



Razende Robot Reporter