Politie Gelderland-Zuid

Vrachtwagenchauffeur maakt brokken

Nijmegen, 08-04-2011 o Donderdagmiddag rond 13.30 uur kwam bij de politie een melding binnen dat op de Willemsweg in Nijmegen een vrachtwagen tegen een geparkeerde auto was gereden. Politieagenten gingen erheen om de situatie op te nemen.

De agenten troffen een nog lopende vrachtwagen met trailer, met daarop oude voertuigen, maar van de chauffeur ontbrak elk spoor. Al snel meldde zich de eigenaar van de aangereden auto en nit lang daarna nog een tweede persoon. Uit zijn verhaal bleek dat dezelfde vrachtwagen vermoedelijk ook tegen zijn auto was aangereden, dit gebeurde op de Genestetlaan. Beide auto's liepen schade op. Na enig onderzoek werd contact gelegd met de chauffeur van de vrachtwagencombinatie.

Geen ID
Toen de man zich meldde bij de agenten kon hij geen identiteitspapieren overleggen. Daarop is hij aangehouden. Op het politiebureau werd het onderzoek voortgezet. Hieruit bleek dat de man illegaal vreemdeling is. Het gaat om een 39-jarige Libiër. De man is vervolgens overgedragen aan de Vreemdelingenrecherche. Proces-verbaal tegen hem wordt opgemaakt. De vrachtauto bleek verzekerd dus verzekeringstechnisch kan alles in orde gemaakt worden.
(08)

Laatst gewijzigd 08-04-2011 13:30 | © Regio Gelderland-Zuid |