BP Nederland

Feestelijke opening BP tankstation in Putten met Erik Hulzebosch

Publicatiedatum: 08 april 2011
Dalhuisen opende op 2 april jl. het vernieuwde BP tankstation aan de Oude Rijksweg in Putten, wat voorheen in handen was van Texaco. Om 10.00 uur verzorgde Erik Hulzebosch de opening door gratis softijsjes weg te geven. Zelfs na de opening blijft het feest bij het tankstation. Tot en met het eind van de zomer geeft het tankstation namelijk één gratis softijsje per tankbeurt van minimaal 20 liter weg.

Het tankstation onderging de afgelopen weken een volledige metamorfose, welke op 31 maart jl. werd afgerond. Zo voorzag Dalhuisen het tankstation van een nieuw uiterlijk met modern gekleurde tinten, een volledig gemoderniseerde shop en een softijsmachine.

Aangezien het tankstation zich aan de provinciale weg bevindt, kunnen automobilisten er op weg naar het werk gemakkelijk terecht voor een vers kopje koffie en een krant en op weg naar huis voor een vers softijsje of andere snack. Nu het tankstation in handen is van Dalhuisen, geldt ook hier de voor bedrijven interessante Dalhuisen tankkaart waarmee bedrijven korting ontvangen.
Nieuwe BP Station in Putten
Het tankstation beschikt over één pompeiland met zes opstelplaatsen waarbij de gebruikelijke brandstoffen worden aangeboden, waaronder LPG, alsmede de nieuwe generatie premium BP Ultimate benzine en diesel.

Klanten van het nieuwe tankstation kunnen gratis FreeBees sparen, die kunnen worden ingewisseld bij Kijkshop, Free Record Shop en WeekendCompany.nl. Het elektronische FreeBees programma is een van de meest populaire en actieve spaarprogrammaâs in Nederland. Meer informatie hierover is te vinden op www.freebees.nl.

Dalhuisen is met ruim 50 medewerkers actief in het leveren van o.a. BP brandstoffen en smeermiddelen, waarbij mens en milieu centraal staan. Daarnaast exploiteert Dalhuisen inmiddels een twintigtal was- en tankcentra in Midden- en Oost-Nederland, onder andere in Epe, ât Harde en Nunspeet.