Landstede

Nieuw netwerkkantoor voor Onderneemkracht in IT PerformanceHouse

Op 7 april jl. werd, samen met ruim 100 aanwezigen, officieel en feestelijk de eerste stap gezet in het nieuwe, moderne netwerkkantoor van Onderneemkracht in het IT PerformanceHouse aan de Ceintuurbaan in Zwolle. Deze unieke bundeling van kennis en kracht biedt de zelfstandige professional tal van innovatieve mogelijkheden.

Onderneemkracht en IT PerformanceHouse
Onderneemkracht is het initiatief van Rob Henstra en Frank Dekkers dat zich sinds 2010 richt op het faciliteren, ontzorgen en verbinden van zelfstandige professionals vanuit een aantal (toekomstige) netwerkkantoren in de wijken, dichtbij de ondernemer.

Het IT PerformanceHouse, met Hessel Joustra aan het roer, is sinds vorig jaar gevestigd in het FC Zwolle Stadion en is een bijzonder concept, waarbij de verbindende essentie ligt in de innovatieve krachtenbundeling van onderwijs, bedrijfsleven en IT. Het biedt onderdak aan bedrijven en partners met verschillende IT-disciplines vanuit de visie delen is vermenigvuldigen.

Moderne en flexibele ruimte om te ondernemen
Het IT PerformanceHouse, dat van alle gemakken is voorzien, biedt ruimte om te ondernemen aan zpers. Zij kunnen in het deel van Onderneemkracht flexplekken, coachruimte, trainings- of vergaderruimte huren, maar ook afspreken met collega-ondernemers of klanten. Daarnaast kunnen ze op diverse gebieden ondersteund worden door Onderneemkracht.

De opening
De Zwolse wethouder René de Heer verzorgde de aftrap, waarna Frank Dekkers en Hessel Joustra een toelichting gaven en vervolgens de officiële opening werd verricht. Daarna werd er door de aanwezige samenwerkingspartners, zelfstandige professionals, relaties en pers gretig gebruik gemaakt van de rondleidingen door het pand en de gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje, van huiscateraar Feest en Culinair, te netwerken.

Er was veel belangstelling voor de flexwerkplekken en abonnementen. Bij vertrek kreeg iedereen een oranje Gerbera mee met de uitnodiging om onder het genot van een kop koffie eens verder te praten over de mogelijkheden.

www.onderneemkracht.nl.