Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 04-04-2011

Televisie
VAN DUIN OP Z'N BEST
Uitzending vrijdag 8 april
Nederland 1 - 21.30 uur

COR BAKKER IN VAN DUIN OP Z'N BEST

In de uitzending van VAN DUIN OP Z'N BEST van vrijdag 8 april bezoekt mijnheer Wijdbeens de studio van Paul de Leeuw. Paul wil graag zijn favoriete scène laten zien, maar helaas is mijnheer Wijdbeens niet geïnteresseerd in meneer De Leeuw. Hij komt voor pianovirtuoos Cor Bakker, dit tot grote teleurstelling van Paul. Samen kijken mijnheer Wijdbeens en Cor naar de scène van Simons Snackbar, waar uit de trekautomaat meer dan alleen een snack komt..

Verder is Manus Melkkoker te gast in 'In de hoofdrol'. Al na de eerste gast loopt het programma spaak. De Aalsmeerse Harmonie loopt letterlijk over Manus heen en hij heeft grote moeite om zijn oude schoolmaat te herkennen. Daarnaast kruipt Van Duin in de huid van Jacobus van der Kruk die als huwelijksambtenaar zijn eerste paartje huwt. Dit loopt niet helemaal gesmeerd want Van der Kruk neemt zijn ambtenaarsbaantje niet heel serieus..

Naast de onvergetelijke, hilarische sketches kan de kijker ook genieten van gokker Hein in de muziekclip 'Bingo'.

VAN DUIN OP Z'N BEST is om de week te zien bij de TROS, vrijdag 21.30 uur Nederland 1. Voor meer informatie: www.tros.nl/vanduin