Gemeente De Marne


Ontwerpbestemmingsplan 'Leens-Oost, Woongebouw
De Kameleon' ter inzage

Burgemeester en wethouders van De Marne maken bekend dat van 8 april tot en met 19 mei 2011 in ontwerp ter inzage ligt het bestemmingsplan 'Leens-Oost, Woongebouw De Kameleon'. Het plan maakt de bouw van een woongebouw mogelijk voor de huisvesting en begeleiding van jongeren met een beperking. Het gebouw biedt ruimte aan wooneenheden en ondersteunende voorzieningen. Het plangebied bevindt zich in het noorden van Leens-Oost tussen de Oosterlaagte en de Wierde.

Bovendien ligt, ingevolge het coördinatiebesluit van de gemeenteraad van 22 maart 2011, de omgevingsvergunning voor de bouw van De Kameleon in ontwerp ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijlagen is langs elektronische weg raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1663.GK2007herz02-ON01 en beschikbaar via http://80.101.104.22/DeMarne/indexer.xml. Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning liggen ter visie in het gemeentehuis van De Marne, R. Ritzemastraat 2 in Leens.

Gedurende de termijn van tervisielegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan en/of de ontwerpomgevingsvergunning naar voren brengen. Van een mondeling naar voren gebrachte zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Leens, 07 april 2011.