Lancering Snor-opvoedboek in DepARTmentSTORE Utrecht


Aankondiging

Utrecht, 20110404 -- Om ouders van hun faalangst voor opvoeden af te helpen, heeft Uitgeverij Snor het vrolijke opvoedboek ‘Operatie Opvoeden’ gemaakt. Dit boek leert ouders hun kinderen aansturen met militaire precisie. ‘Operatie Opvoeden’ wordt op 8 april gepresenteerd tijdens een thema-avond met diner en korte voordrachten over opvoeden in de popup DepARTmentSTORE in De Loods, Heycopstraat 40 in Utrecht. Dit diner is voor publiek toegankelijk.

De avond begint om half 8 met een korte lezing bij het voorgerecht. Gerard Janssen, auteur van ‘Operatie Opvoeden’ breekt een lans voor consequent opvoeden, maar dan wel met humor. Voor het hoofdgerecht gaat pedagoge Eva Bronsveld van Buro-O aan de slag met de verschillen tussen mannen en vrouwen in opvoedstijlen. Coach Nadja Elzas vertelt tenslotte over spiritueel opvoeden en haar eigen ervaringen daarmee. De entreekosten voor de thema-avond zijn 35 euro voor een 3-gangendiner, inclusief een (gesigneerd) exemplaar van het boek Operatie Opvoeden t.w.v. 14,95 euro, exclusief drank.

Operatie Opvoeden
Operatie Opvoeden van Gerard Janssen is een boek dat concreet uitlegt hoe je consequent en duidelijk, maar mét humor de meest voorkomende situaties op een dag tot een goed einde kunt brengen. En daarnaast ook nog vertelt waaróm kinderen zich op een bepaalde manier gedragen en hoe dat in hun hersenen werkt. Het boek is opgedeeld in zestien operaties, beginnend met Operatie Opstaan en eindigend met Operatie Naar Bed Gaan. In het boek de beste tips over hoe de rekruut aan te pakken, en achtergrondinterviews met deskundigen. Zo werkten psycholoog Nico Frijda, wetenschapsjournalist Mark Mieras en slaaponderzoeker Peter Meerlo mee.

De makers
Gerard Janssen is schrijver en columnist. Voor Uitgeverij Snor schreef hij verschillende bestsellers als ‘Zoons!’ en ‘Dochters!’. Studio Kluif uit Den Bosch verzorgde de vormgeving. Uitgeverij Snor is een jonge Utrechtse uitgeverij die erom bekend staat stoffige onderwerpen op een frisse en aanstekelijke manier te behandelen.

DepARTmentSTORE De Loods
DepARTmentSTORE in DE LOODS biedt ruimte aan kunstenaars en designers om tegelijkertijd werk te presenteren en te verkopen. Het is een underground warenhuis voor kunst & design. De DepARTmentSTORE is tijdelijk: van 7 april t/m 21 mei 2011. Initiatiefnemers Shari Lee Gumbs Tortike, Carolien de Boer en mede-organisator Pieter van der Veen organiseren andere ook activiteiten zoals diners, concertjes, poëzie-avonden en dergelijke. En nu dus deze thema-avond met Uitgeverij Snor. Informatie over de activiteiten en een overzicht van de kunstenaars is te vinden op www.deloodsdepartmentstore.wordpress.com.

Titel:  Operatie Opvoeden
Auteur: Gerard Janssen
Vormgeving: Studio Kluif
ISBN: 978-90-79961-11-5
NUR: 370
Aantal pagina’s: 144
Formaat: 155 x 220
Prijs: € 14,95
Lancering: 8 april 2011
Aanvang: 19.00 uur
Entree: 35 euro inclusief exemplaar boek