Ingezonden persbericht



SR LEV plaatst dertigjarige Tier 2 notes ter waarde van ¤ 400 miljoen

Utrecht, 8 april 2011

Op 8 april 2011 heeft SR LEV N.V. bekend gemaakt dat het Tier 2 notes ter waarde van ¤ 400 miljoen heeft geplaatst. De vervalddatum is 15 april 2041. De notes zijn geprijsd op 100 procent en hebben een vaste coupon van 9,00 procent per jaar tot aan de eerste calldatum (15 april 2021) en daarna 12-maands Euribor met een opslag van 616,5 basispunten. De spread bedroeg 525 basispunten boven mid-swaps. De notes hebben een vaste coupon die na 10 jaar overgaat in een floating coupon.

De Tier 2 notes krijgen naar verwachting een Baa2 rating van Moody's en een BBB rating van S&P. De notes zullen een notering aan Euronext Amsterdam krijgen.

De transactie maakt deel uit van het algehele kapitaalmanagement van SR LEV, rekening houdend met toekomstige aflossingen.

Lead managers waren Citi, Morgan Stanley, SNS Securities and UBS Investment Bank.

Over SNS REAAL

SNS REAAL is een innovatieve dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren die zich vooral richt op de Nederlandse retailmarkt, inclusief het mkb. Het aanbod bestaat uit drie kernproductgroepen: hypotheken en vastgoedfinanciering, sparen en beleggen, en verzekeren. Vanuit een lange traditie voelt SNS REAAL zich verbonden met de Nederlandse samenleving. Met een balanstotaal van bijna ¤ 128 miljard (ultimo 2010) is SNS REAAL een van de grote bankverzekeraars in Nederland. De onderneming heeft ongeveer 7.100 medewerkers (fte's) en heeft haar hoofdkantoor in Utrecht.

Disclaimer

Dit persbericht bevat uitsluitend feitelijke informatie en dient niet te worden opgevat als een opinie of aanbeveling met betrekking tot de koop of verkoop van aandelen of andere effecten die zijn uitgegeven door SNS REAAL N.V. Dit persbericht bevat geen waardeoordeel of voorspelling met betrekking tot de financiële resultaten van SNS REAAL N.V.

Als u geen persberichten van SNS REAAL wenst te ontvangen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@snsreaal.nl.