Politie Rotterdam Rijnmond

Politie onderzoekt woningoverval


Datum publicatie: 08-04-2011 01:02

Spijkenisse - Bij een overval op een woning aan de Lindestraat is de bewoonster donderdagavond zwaar gewond geraakt. De politie stelt alles in het werk om de verdachten op te sporen en aan te houden.

Rond kwart voor tien drong een aantal onbekende mannen de woning in, waar op dat moment de twee bewoners en hun kind waren. De overvallers waren vermoedelijk in het bezit van een wapen.
De vrouw sprong uit het raam op de eerste verdieping en liep onder andere hoofdletsel op. De bewoner en hun kind raakten niet gewond. De overvallers zijn er vandoor gegaan. Onbekend is of zij iets hebben buit gemaakt.

Een uitgebreide zoektocht in de wijde omgeving leidde vooralsnog niet tot de daders.

De politie is met een sporenonderzoek in de woning bezig om alle mogelijke sporen die naar de daders kunnen leiden veilig te stellen. Ook vindt er een buurtonderzoek plaats om alle mogelijke informatie over deze overvallers te verzamelen.

Het aanhouden van overvallers heeft de hoogste prioriteit bij de politie. Een speciaal team van 50 rechercheurs is continu bezig overvallers op te sporen en aan te houden. Ook de recherche-afdelingen van de politie Rotterdam-Rijnmond werken aan het oplossen van overvallen.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie over mogelijke daders, dan kunt u contact opnemen met de recherche van het district De Eilanden via 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan ook via 0800-7000.