Dura Vermeer

Zundert

Rosmalen - 08 april 2011

Dura Vermeer en Thuisvester tekenen overeenkomst woningen Zundert

Dura Vermeer Bouw Rosmalen en Thuisvester hebben de realisatieovereenkomst getekend voor de bouw van achttien woningen in Zundert.

In de dorpskern van Zundert worden achttien ruime eengezinswoningen in karakteristieke bouwstijl gerealiseerd. Het betreft de bouwlocatie van de voormalige Mencia op de hoek van de Reigerstraat - Patrijsstraat - Leeuwerikstraat, welke inmiddels gesloopt is. Van deze achttien woningen worden vier 2-onder-1-kap woningen verkocht in de vrije sector de overige woningen voor de verhuur of verkoop, afhankelijk wens bewoner, aangeboden door Thuisvester.

De woningen
De verschillende typen woningen bestaan uit minimaal drie slaapkamers en hebben beschikking over een zolder en tuin met berging. Deel van de woningen hebben een zadeldak en een deel plat dak met dakterras. De perceelsoppervlakten variëren van ca. 163 tot 322 m². Alle woningen hebben een frisse en eigentijdse uitstraling door zorgvuldige kleur- en materiaalkeuze.
De start bouw voor de rijwoningen staat gepland voor juni 2011.

Op de foto van links naar rechts: J. Kuipers (projectleider ontwikkeling) Thuisvester, J.J. Westra (directeur) Thuisvester, J.W.M. Pooyé (directeur) Thuisvester en Jef Havermans Dura Vermeer Bouw Rosmalen BV