Werken aan werk tijdens eerste editie Banenbeurs 040


Honderden vacatures tijdens eerste editie regio Eindhoven

Eindhoven, 20110401 -- Na succesvolle edities in de steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Almere is het op 8 april de beurt aan Eindhoven. Dan zal de eerste editie van Banenbeurs 040, gericht op werkzoekenden t/m hbo niveau, gaan plaatsvinden in Beursgebouw Eindhoven.

Diverse bedrijven uit verschillende sectoren presenteren hun mogelijkheden die dag. Zo staan er bedrijven uit de sectoren bouw, techniek, zorg, welzijn, overheid, retail en zakelijke dienstverlening met vacatures op alle niveaus. Daarnaast staat het Korps Mariniers er voor jongeren met een speciale, 10 meter hoge klimtoren. Zij zijn op zoek naar jongeren met lef. Iedereen is van harte welkom om een poging te wagen.

Verder staat er een echte brugsimulator van de Koninklijke Marine, waar men allerlei situaties op open zee kan nabootsen. Voor mensen die nog vragen hebben over hun CV is er de altijd populaire en drukbezochte CV Dokter die gratis het CV nakijkt en mensen interessante tips meegeeft.

Als klap op de vuurpijl is het zelfs mogelijk om tijdens een bezoek aan de beurs een jaarcontract te winnen bij Aktiesport. Zij zijn op zoek naar verkooptalent in heel Nederland en doen mee aan alle edities van Banenbeurs in Nederland. Ook in Eindhoven zoekt men nieuwe toppers voor de diverse filialen, waarbij de beste verkoper dus naar huis gaat men een ondertekend jaarcontract op zak.

De deuren van Banenbeurs 040 zijn geopend van 10:00 uur 's ochtends tot 16:00 uur 's middags en de toegang is gratis, zonder registratie. Iedereen kan dus vrij naar binnen lopen.





Sinanovic B.V.