Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - 31 januari 2011

Verkiezing Franchisenemer van het Jaar

Dit jaar wordt voor de 2e keer de Franchisenemer van het Jaar-verkiezing georganiseerd. Voorwaarde om voor deze prijs in aanmerking te komen is dat de ondernemer korter dan 2 jaar is aangesloten bij een franchiseformule. Franchisenemers kunnen genomineerd worden via de site: www.ikwordondernemer.nl. Uitreiking van de prijs vindt plaats op vrijdag 8 april tijdens de Franchise & Formulebeurs Onderneem 't!. In 2010 waren 68 franchisenemers van 45 verschillende formules genomineerd en er werden meer dan 5.000 stemmen uitgebracht.

Franchisenemers kunnen tot vrijdag 4 februari genomineerd worden. Van maandag 14 februari tot vrijdag 4 maart kan op www.ikwordondernemer.nl gestemd worden op de kandidaten. De 3 genomineerden waarop de meeste stemmen zijn uitgebracht gaan door naar de eindronde. In deze eindronde worden de 3 finalisten bezocht door een mystery shopper en een jury. De jury bepaalt de uiteindelijke winnaar. Hierin laat zij meewegen: het aantal uitgebrachte stemmen, het rapport van de mystery shopper en hun eigen bevindingen.

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april vindt de Onderneem 't! beurs plaats in Studio Baarn. Tijdens het Franchise Event, op vrijdagmiddag, wordt de winnaar van de Franchisenemer van het Jaar-verkiezing bekend gemaakt. De winnaar neemt de Franchisenemer van het Jaar-award mee naar huis en wint een stedentrip voor 2 personen.



Ingezonden persbericht