Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - 24 februari 2011

Stemmen op favoriete Franchisenemer van het Jaar

De stemronde voor de verkiezing Franchisenemer van het Jaar is in volle gang. Dit jaar wordt voor de 2e keer de Franchisenemer van het Jaar-verkiezing georganiseerd. Voorwaarde om voor deze prijs in aanmerking te komen is dat de ondernemer korter dan 2 jaar is aangesloten bij een franchiseformule. "In totaal zijn 35 franchisenemers genomineerd voor deze verkiezing. Franchisenemers grijpen de verkiezing met beide handen aan om zichzelf te promoten, zodat zij de meeste stemmen ontvangen", vertelt beursorganisator Martine Schippers. Tot 15 maart kan er gestemd worden op de favoriete franchisenemer via de site: www.ikwordondernemer.nl. Uitreiking van de prijs vindt plaats op vrijdag 8 april tijdens de Franchise & Formulebeurs Onderneem 't!.

De 3 genomineerden waarop de meeste stemmen zijn uitgebracht gaan door naar de eindronde. In deze eindronde worden de 3 finalisten bezocht door een mystery shopper en een jury. De jury bepaalt de uiteindelijke winnaar. Hierin laat zij meewegen: het aantal uitgebrachte stemmen, het rapport van de mystery shopper en hun eigen bevindingen.

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 april vindt de Onderneem 't! beurs plaats in Studio Baarn. Tijdens het Franchise Event, op vrijdagmiddag, wordt de winnaar van de Franchisenemer van het Jaar-verkiezing bekend gemaakt. De winnaar neemt de Franchisenemer van het Jaar-award mee naar huis en wint een stedentrip voor 2 personen.