Ingezonden persbericht


Persbericht seminar 'Kostenbesparing door synergie'

Gebruik de voordelen van procesverbetering

Winst door synergie
Maak gebruik van de voordelen van procesverbetering en houd vaart in het verhogen van het volwassenheidsniveau van je organisatie! Vrijdag 8 april a.s. organiseert DNV-CIBIT in Bilthoven het seminar: 'Kostenbesparing door synergie'.

Meer grip is nodig
De keuze aan methodieken om het volwassenheidsniveau van IT-organisaties te verhogen, is groot. Concurreren of versterken ze elkaar in het streven naar efficiëntie en besparing? Interessant? Meld je dan nu aan voor dit gratis event en leer, aan hand van ervaringen uit de praktijk, hoe je succesvol combineert!

Programma

09:30 Ontvangst met koffie & thee
10:00 Welkom en introductie, dagvoorzitter Viktor Clerc 10:15 Presentatie 1: 'De methode doet het nog steeds niet', Arjen Uittenbogaard & Jasper Doornbos 10:45 Case: 'Gerichte procesverbetering', Viktor Clerc en Jean-Yves Guilbaud 11:15 Pauze
11:30 Presentatie 2: 'Methodieken in grote projecten', Jean-Yves Guilbaud 12:00 Gelegenheid om vragen te stellen en te discussiëren 12:30 Lunch en persoonlijk kennismaken

Locatie
Het seminar wordt gehouden in het kantoor van DNV-CIBIT in Park Berg & Bosch, Bilthoven. Er zijn voldoende (gratis) parkeervoorzieningen.Wilt u met het openbaar vervoer reizen, kijk dan via www.ov9292.nl hoe u de locatie het snelste kunt bereiken.

Informatie en aanmelden
Voor inschrijven, het programma en de flyer met uitgebreide informatie ga naar: http://is.gd/A86nDS