Ingezonden persbericht


Persbericht: Verwezenlijk je ondernemersdroom via MKB Crowdfunding

MKB Servicedesk biedt ondernemers (in spe) de kans om hun idee te pitchen en hun ondernemersdroom te financieren via Crowdfunding. De winnaars krijgen een unieke plek op het 'bootcamp' ter verbetering van hun pitch. Het nieuwe MKB Crowdfunding platform zal met de 15 winnende pitches gelanceerd worden tijdens de Week van de Ondernemer in Utrecht op 12, 13 en 14 april 2011.

Laat je horen op ditismijnbedrijf.nl

Ondernemers met een financieringsbehoefte tussen de ¤ 20.000 en ¤ 2.500.000, kunnen hun bedrijfsplan in maximaal 300 woorden pitchen op www.ditismijnbedrijf.nl. De 15 ondernemers die de meeste crowd (stemmen) weten te genereren via hun (online) netwerk, winnen een 'bootcamp' ter waarde van ¤ 1000,-.

Tijdens het bootcamp, op 8 april in Utrecht, worden de videopitches opgenomen en krijgen de winnaars tips van experts. Deze ondernemers maken kans op de eerste investeringen via het MKB Crowdfunding platform dat gelanceerd wordt tijdens de Week van de Ondernemer.

Achtergrond crowdfunding

MKB Servicedesk is een unieke samenwerking aangegaan met Symbid.com; het eerste "equity based crowdfunding" platform ter wereld. Crowdfunding houdt in dat een ondernemer die op zoek is naar financiering, aandelen ter beschikking stelt in ruil voor geld (eigen vermogen). Een groep mensen (the crowd) financiert zo samen de (startende) onderneming en denkt mee over de uitvoering van de plannen.

Deadline

Het is tot 2 april 2011 mogelijk om een pitch te uploaden op www.ditismijnbedrijf.nl en zoveel mogelijk social media aandacht te genereren via Twitter, Facebook en Linkedin.


---

Noot voor de redactie,