Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Ermelo - Snelkraak bij drogisterij                        |

In de nacht van donderdag op vrijdag 8 april is er een snelkraak geweest bij een drogisterij aan de Stationsstraat in Ermelo. De buit bestaat onder meer uit sigaretten. De politie is op zoek naar tips en getuigen.


De kraak werd omstreeks 03.00 uur gepleegd. Men heeft met grof geweld een raam geforceerd om het pand binnen te komen. Gealarmeerde agenten waren heel snel ter plaatse en hebben in de omgeving gezocht naar de daders. Er werd niemand meer aangetroffen. De daders zijn na het incident vermoedelijk in een lichtkleurige auto gestapt en in de richting van de Dokter van Daalelaan weggereden. De politie is een onderzoek gestart naar de inbraak en is op zoek naar tips, of getuigen die iets van of de inbraak hebben gezien of de wegrijdende, lichtkleurige auto nog hebben gezien. Men kan bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


2011046479

|     |Harderwijk - Winkeldiefstal                               |

De politie heeft op donderdag 7 april een 22-jarige vrouw uit Ermelo aangehouden voor een winkeldiefstal in Harderwijk. De Ermelose werd betrapt toen de alarmpoortjes van de winkel afgingen.


De vrouw verliet omstreeks 13.50 uur een schoenenwinkel aan de Vuldersbrink in Harderwijk. Toen de alarmpoortjes afgingen bleek dat ze twee paar schoenen uit de winkel had gestolen. Agenten kwamen ter plaatse en hielden de vrouw aan. Zij werd voor verhoor overgebracht naar het politiebureau en is na verhoor weer in vrijheid gesteld. De schoenen zijn teruggebracht naar de winkel. Tegen de Ermelose wordt proces-verbaal opgemaakt.


2011046232


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(

---- --