Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
8 april 2011

Citroën en Ronald McDonald Kinderfonds kiezen samen voor groen

Citroën is de nieuwe mobiliteitssponsor van het Ronald McDonald Kinderfonds. Citroën Nederland en Citroën Finance Nederland leveren het Kinderfonds vier 'groene' leaseauto's tegen gesponsord tarief. Er is een sponsorovereenkomst voor vier jaar gesloten.

Medewerkers van het Ronald McDonald Kinderfonds rijden binnenkort in drie BPM- en belastingvrije Citroëns C3 met energiezuinige e-Hdi motor en één Citroen C4.

Naast de leaseauto's heeft Citroën de loterijhoofdprijs van het 26ste Ronald McDonald Kinderfonds Gala ter beschikking gesteld: een Citroën C1. Het gala vond zaterdag 2 april plaats in hotel Okura en leverde in totaal ¤894.125 op voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

CCitroën
Citroën biedt een breed aanbod van personen- en bedrijfswagens aan, variërend van compacte en zuinige auto's tot comfortabele en ruimtelijke familieauto's. Het aanbod van milieu- en portemonneevriendelijke oplossingen omvat elektrische motoren op de Citroën C ZERO en de Citroën Berlingo Venturi, zuinige e-HDi motoren op de Citroën C3, DS3, C4, C4 Picasso en C5. Vanaf eind 2011 zal er hybride aandrijving op de Citroën DS5 beschikbaar zijn.

Ronald McDonald Kinderfonds
Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. In Ronald McDonald Huizen logeren gezinnen vlak bij het ziekenhuis of revalidatiecentrum om dicht bij hun kind te zijn. In Ronald McDonald Huiskamers kunnen gezinnen even ontspannen tijdens de behandeling van het kind. Dankzij Ronald McDonald Sport en Vakantie kunnen zieke of gehandicapte kinderen samen sporten of spelen of er met het hele gezin even helemaal uit.