Ingezonden persbericht


** PERSBERICHT **

FUJIFILM Europe verlengt wederom beheercontract met Valid

Langdurige relatie op basis van cultural fit wederom bestendigd

Düsseldorf, 8 april 2011 - FUJIFILM Europe heeft de beheerovereenkomst met Valid wederom verlengd, nu voor een periode van 3 jaar. Valid en FUJIFILM werken al samen vanaf 2007. Naast de culturele fit en de grote tevredenheid over de dienstverlening was ook het meedenken van Valid met FUJIFILM een beslissende factor om het contract opnieuw te verlengen.

Valid heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een betrokken ICT-dienstverlener waarmee FUJIFILM graag wil blijven samenwerken. Naast de culturele fit en de grote tevredenheid over de dienstverlening was ook het meedenken van Valid met FUJIFILM reden voor deze nieuwe contractverlenging. Valid geeft daarmee invulling aan haar customer intimacy strategie.

De nieuwe driejarige overeenkomst omvat nieuwe efficiency voordelen waarmee Valid invulling geeft aan de veranderende eisen binnen FUJIFILM. Het contract omvat server-, netwerk- en storagebeheer, local support en een meertalige Europese servicedesk ten behoeve van zo'n 1500 gebruikers Europawijd.

Over Valid:
Valid is een onafhankelijke ICT dienstverlener. Valid laat haar klanten voorop lopen door Informatie & Communicatie Technologie succesvol in te zetten. Zo geeft zij inhoud aan haar motto 'Stay Ahead'.

Voor dynamische ICT Infrastructuren, onderscheidend vermogen door Tailor-made Software en zicht op de feiten door Business Intelligence oplossingen is Valid de partner bij uitstek. Klanten van Valid kunnen rekenen op pragmatische adviezen, die aantoonbaar in business benefits resulteren. Adviezen die Valid snel en adequaat implementeert. Waarna ze ook de zorg over het beheer uit handen kan nemen.

Valid heeft ruim 250 ervaren medewerkers in dienst, die opereren vanuit kantoren in Eindhoven, Maastricht en Utrecht. Medewerkers die zelf ook voorop willen blijven lopen krijgen bij Valid alle gelegenheid om zich verder te ontwikkelen. Dat vergroot hun betrokkenheid bij Valid en haar klanten. Tevreden klanten én tevreden medewerkers. Daar draait het om bij Valid.

Meer informatie over Valid vindt u op http://www.valid.nl. Over FUJIFILM Europe B.V.

FUJIFILM Europe te Tilburg is gevestigd op één van de grootste productielocaties van het FUJIFILM-concern wereldwijd. Vanuit deze Tilburgse vestiging vindt onderzoek, productie en distributie plaats van grafische en fotografische materialen voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Daarnaast huisvest FUJIFILM Europe BV het logistiek/financiele hoofdkantoor van deze japanse multinational in Europa. De industriële diensten en producten bestaan uit medical, chemical, graphic arts, elektronische materialen, optica, registrerende media, film, en fotografische technologieën. Meer informatie over FUJIFILM vindt u op http://www.fujifilm.eu/eu/




Ingezonden persbericht