Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

City FM Noord wordt Arrow Classic Rock Noord

SNEEK, 8 april 2011 - Met ingang van 10 april 2011 wordt City FM Noord vervangen door Arrow Classic Rock Noord. Met deze wijziging verstevigt NDC Radio haar positie op de regionale markt. De nadruk bij Arrow Classic Rock Noord ligt op 'Classic rock' en 'Best of modern rock' met een eigen regionaal format voor de doelgroep 25-55 jaar.

"We verwachten met deze wijziging een snellere groei van het regionale marktaandeel te realiseren in Noord Nederland", zegt Sjouke Mulder, directeur van NDC Radio. "Het programma Arrow Classic Rock Noord wordt geproduceerd door Flux Media Factory B.V. in opdracht van NDC Radio. NDC Radio kan zich voor wat betreft het maken van radio nu volledig focussen op onze succesvolle radiozenders Waterstad FM en RADIONL", aldus Mulder.

Met de drie onderscheidende formats biedt NDC Radio haar luisteraars een gevarieerd pakket, in een voor adverteerders interessante doelgroep. Sjouke Mulder: "Met de komst van Arrow Classic Rock Noord wordt ons pakket ook voor regionale adverteerders nog aantrekkelijker. Door de samenwerking profiteren wij van de kennis van Flux op het gebied van rockmuziek, iets wat mede door het sterke FM-pakket bij zal dragen aan een forse toename van het aantal luisteraars in Noord en Oost Nederland".

NDC Radio is onderdeel van NDC mediagroep. NDC mediagroep bestaat naast radio uit verschillende bedrijfsonderdelen waaronder dagbladen, weekbladen, magazines en internet.

Noot voor de redactie (