Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 09-04-2011

Politie pakt stapper op na zware mishandeling

ROOSENDAAL - De politie heeft vanmorgen een 25-jarige inwoner uit Oudenbosch aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 21-jarige man uit Roosendaal, in een horecagelegenheid aan de Markt te hebben mishandeld. Het slachtoffer vertelde dat hij woorden had met de 25-jarige. Tijdens de woordenwisseling sloeg de verdachte hem met een glas in het gezicht. Het slachtoffer liep daarbij een verwonding op en heeft zich onder medische behandeling moeten laten stellen waar hij diverse hechtingen kreeg.
Na het incident vluchtte de verdachte het etablissement uit. Via camerabeelden was te zien dat hij wegliep in de richting van het Emile van Loon park. Agenten troffen de verdachte aan en werd ingerekend.

Fietster onder invloed tegen auto

ROOSENDAAL - Agenten kregen vannacht, rond de klok van 01.00 uur de melding van een verkeersongeval op de Antwerpseweg. Bij de aanrijding was een fietser, een 29-jarige vrouw uit Roosendaal betrokken. Ter plaatse bleek dat zij onder invloed van alcohol verkeerde. Getuigen vertelden dat de vrouw het rode verkeerslicht genegeerd had waarna zij tegen een optrekkende auto botste. Een ademtest op het bureau wees uit dat ze 810 ug/l aan alcohol in haar bloed had. Tegen de vrouw wordt proces verbaal opgemaakt.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 09-04-2011 12:51 | © Regio Midden en West Brabant |