Vooroordeel over gothics bevestigd door lugubere fotoshoot


Edam, 20110404 -- Zaterdag 9 april zal er in Edam een eigenaardige variant van Next Top Model verkiezing plaatsvinden met een lugubere fotoshoot in doodskist.

Vrijwillige deelnemers met name gothic liefhebbers kunnen zich laten fotograferen in een echte doodskist, tijdens de “Deadest Top Model 2011” fotoshoot. Waarbij ze gestyled worden als een vampier.

De top 10 van mooiste dode modellen worden aan het eind van de dag bekend gemaakt en ontvangen prijzen in de sfeer van de competitie.
Op deze dag treden er verder bands op, wordt er eten en drinken verstrekt zoals bloederige tomatensoep met brood en bloody mary's. Ook worden er workshops gegeven, 1 daarvan is pimp-een-doodskist. Toegang en al het andere op deze dag is gratis.

Wie zit hier nu achter?
Attitude Holland bestaat sinds 1999 en is een bedrijf dat iedereen, hoe excentriek of apart ook, in zijn waarde laat. Haar motto is: Iedereen is goed zoals ‘ie is, hoe hij of zij er ook uitziet. Mensen uiten zich op allerlei manieren, via muziek, kleding, boeken, radio of internet. Attitude Holland ondersteunt deze mensen om zichzelf te durven en mogen zijn, met een aanbod op het gebied van kleding, schoenen en make-up. Mensen die anders durven zijn maken de wereld immers een beetje mooier. www.attitudeholland.nl

Attitude Holland