Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Utrecht, 28-03-2011

Herman en Herman in Schiller Theater

Op zondag 10 april 2011 zijn Herman en Herman te zien in het Utrechtse Schiller Theater 'Place RoyaleŽ met de voorstelling 'Mannen van het Franse lied'. Een uniek programma, waarin pareltjes van het Franse chanson worden afgestoft door arrangementen die respect voor de traditie combineren met aanstekelijke grooves en een frisse interpretatie.

De hermannen laten zich in Mannen van het Franse lied inspireren door Michel Fugain en andere Franse helden van toen. En de mannen van toen zijn misschien de arrivés van vandaag. Maar hoe klinkt hun nostalgische erfenis door in het hedendaagse Franse oeuvre? hermanherman onderzoekt de nostalgie van morgen: van Charles Aznavour, Jacques Prevert en Claude Nougaro tot Daniel Levi, William Baldé en Corneille.

hermanherman mijdt de clichés en richt zich niet alleen op de klassiekers van 'les grands hommes de la chanson d'hier' maar ook op de minder bekende chansons van 'les mecs d'aujourd'hui'. In Mannen van het Franse lied vindt dit verrassende, uitdagende en intieme palet van liedjes zijn weg naar het podium.

Voorstelling: Herman en Herman met 'Mannen van het Franse lied' Datum: Zondag 10 april 2011
Aanvang: 15:00 uur.
Waar: Schiller Theater 'Place RoyaleŽ in Utrecht
Reserveren: www.schillertheater.nl of telefonisch 030 2319380.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht