Ingezonden persbericht



DOKTER DOLITTLE DAG IN SAFARIPARK BEEKSE BERGEN OP ZONDAG 10 APRIL

Liedjes, workshops, meet and greet met de hoofdrolspelers en exclusieve Dokter Dolittle bussafari

Hilvarenbeek, woensdag 30 maart 2011 - De beestachtig populaire muusical Dokter Dolittle met in de hoofdrol Edwin Rutten komt naar Safaripark Beekse Bergen. Op zondag 10 april organiseert het spannende wildlifepark de Dokter Dolittle Dag met een boordevol activiteitenprogramma. Bezoekers kunnen genieten van liedjes uit de musical, workshops met acteurs, een meet and greet met de hoofdrolspelers en als klap op de vuurpijl leidt Dokter Dolittle een exclusieve bussafari voor de eerste 35 bezoekers die online een ticket kopen.

Fans van de populaire musical Dokter Dolittle noteren zondag 10 april met 'koeienletters' in hun agenda. In samenwerking met producent V&V Entertainment organiseert Safaripark Beekse Bergen de Dokter Dolittle Dag. Hiermee wordt de musicaltour officieel afgesloten. Dokter Dolittle (Edwin Rutten), Emma (Alexandra Alphenaar), andere hoofdrolspelers en de kinderen geven optredens met liedjes uit de musical. Tijdens de meet and greet kunnen bezoekers hun favoriete musicalsterren de hand schudden. Ook kunnen kinderen meedoen aan speciale musical-kinderworkshops en onder professionele begeleiding een dans of lied uit de musical leren. Als hoogtepunt van de dag zal Dokter Dolittle in de huid kruipen van een echte ranger en een exclusieve bussafari verzorgen. Via www.safaripark.nl/dolittle kunnen bezoekers met ¤ 11,50 korting tickets kopen voor deze beestachtig leuke dag. De eerste 35 personen die online een ticket kopen, mogen mee met de bussafari onder leiding van Dokter Dolittle.

Dokter Dolittle
De musical Dokter Dolittle is een productie van V&V Entertainment (Albert Verlinde) en toert sinds december 2010 door heel Nederland. Dokter Dolittle kan met alle dieren praten. Toch is er één dier dat de Dokter nog nooit gezien en gesproken heeft. Dat is de Reuze Roze Zeeslak. Om die Zeeslak te ontmoeten gaat de Dokter met zijn vrienden en dieren in een boot de zee op en beleven ze een spannend avontuur. Edwin Rutten speelt Dokter Dolittle in deze beestachtige musical boordevol dieren. Daarnaast bestaat de cast uit Alexandra Alphenaar, Roy Kullick, Melise de Winter en vele anderen. Zondag 3 april vindt de laatste voorstelling plaats in Apeldoorn. De Dokter Dolittle Dag in het safaripark is daarmee de afsluiting van de tour. Safaripark Beekse Bergen (Beekse Bergen 1, Hilvarenbeek) is zondag 10 april geopend vanaf 10.00 uur.
---



Ingezonden persbericht